Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thomek

od jutro na poważnie szukam dziewczyny.. tylko gdzie??

Polecane posty

Gość thomek

no własnie jutro szukam dziewczyny!! na poważnie i bez żadnych skrupułów:P pracuję od 7 do 16 a po pracy przeważnie siedziałem w domu przed komputerem na necie i ma już dość takiego stanu rzeczy!!! nie mam dziewczyny i mam 21 lat i postanowiłem już przerwać to!! poradżcie gdzie mam sie udać i w jakie miejsca aby spotkać same samotne wrażłiwe i mądre dziewczyny

a tak na serio musisz mieć paczke znajomych, kiedy się z nimi imprezuje znajomosci przychodzą jedna za drugą, poza tym występują różnego typu rotacje

Gość kilka faktów
a w jakim mieście to bedzie łatwiej .

Gość thomek
mieszkam w małym uroczym miasteczku pod krakowem..ale wolałbym znaleść sobie dziewczynę z mojego miasteczka bo zauważyłem w tak dużym mieście jak kraków dziewczyny są bardzo ''zepsute'':\ co do znajomości dziesiaj grałem w piłkę z paroma nowymi kolesiami i może znajomośc z nimi zaowocuje imprezkami i ''nowymi damskimi znajomościami'' (znajomi znajomych):) w tym tygodniu planuję również chodzić na pływanie dosc regularnie i często jeżdźic autobusami i busami hehehhe może jeszce do tego czytelnia i biblioteka hheehhe nigdy nic nie wiadomo kiedy komu spadnie miłośc na głowę :)

Gość thomek
do baru pabów i innych klubów to ja chodzę często ale tam znajduję zazwyczaj palące pijane puste durne laski :\ a park no cóż doś tam czesto bywam ale nic nie zauważam

Gość thomek a skad jestes
thomek a gdzie?jesli w myslenicach to moze pojdziemy jutro nad rabe?:)

Gość thomek
nie w myśleniecach ale w podobnym miasteczku na wschód od twojego:)

Gość thomek a skad jestes
szkoda bo jutro taki upal i przydalby mi sie jakis przystojny towarzysz nad rzeczka

Gość polecam autobusami
i busami i dodam jeszcze tramwaje....

Gość thomek
w naszym miasteczku nie ma tramwaji:))

Gość hjgkftuy
Nie zapomnij o szalecie miejskim, ale dla pań oczywiście. Wejdź tam i powiedz pierwszej napotkanej,że szukasz dziewczyny. Z wrażenia padnie ci zaraz w ramiona.:D

Gość thomek
hehhe myśłe że to nie najlepszy pomysł:\ kurcze żeby mi tylko w tych poszukiwaniach nie zabrklo wytrwalosci... acha i kontakt zwrokowy!!! zobaczymy co sie da UPOLOWAĆ w tydzień :)

Gość thomek
DZIEWCZYNY DRŻYJCIE NADCHODZĘ!!! :) HEHEHE

Gość polecam autobusami
eeetam, smieja sie naiwniacy! a ja wlasnie w komunikacji miejskiej poznałam mojego milego!:), z tego co wiem to dość częste!

Gość hjgkftuy
A nie wolisz kontaktu "krokowego". Really???

Gość polecam autobusami
kontakt wzrokowy i usmiech!

a to masz jakiś plan tygodniowy , miesieczny i roczny ?hahahah

Gość thomek
mój plan skończy sie wtedy aż znajdę "TO" czego szukam:) ale po tygodniu chcę zrobić małe podsumowanie i podzielić sie z wami swoimi spostżerzeniami ''KONTAKT WZROKOWY'' i ''UŚMIECH'' to jest to!!

z zawsze piszesz o swoim zyciu w necie ? Musisz nam powiedzieć co upolowałeś? i czemu do tej pory nie szukałeś ?

Gość thomek
to forum jest chyba od tego! jako coś nie pasi to bujaj się!

ja nie krzycze a ty sie unosicz - forum jest od pytań czy nie - to sie nie burz :D

Gość thomek
OK :) ja będe opisywał swoje historie i pytał:)

Gość jak chcesz znaleźć to
to rzeczywiście szukaj na forum. same zołzy tu piszą. :o

Gość boski
dzisiaj po pracy szybki obiad i w trase, odwiedziłem swoje ukochane miasteczko byłem tu i tam ale nic nie wpadło mi w oko(ciągle te same dziewczyny, kurcze mam wrażenie że te wszystkie najfajniejsze dziewczyny siedzą cały czsas w domu:( ) wiec wyruszyłę do krakowa bo szukałem nowych halówek do gry heheh jeżdziłem różnymi busami i tramwajami ale nic.. null zero pustka tylko starsze panie i matki :( dzisiejszy dzień moge uznać za stracony :(

Gość thomek
dzisiaj po pracy szybki obiad i w trase, odwiedziłem swoje ukochane miasteczko byłem tu i tam ale nic nie wpadło mi w oko(ciągle te same dziewczyny, kurcze mam wrażenie że te wszystkie najfajniejsze dziewczyny siedzą cały czsas w domu ) wiec wyruszyłę do krakowa bo szukałem nowych halówek do gry heheh jeżdziłem różnymi busami i tramwajami ale nic.. null zero pustka tylko starsze panie i matki dzisiejszy dzień moge uznać za stracony (sorki sam sie podszyłem:)

Gość o cześć Tomuś
nie szukaj, nie szukaj, nie znajdziesz do wyznaczonego sobie terminu.