Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talijka

Wasze wcięcie w talii....

Polecane posty

Gość talijka

Witam .Mam pytanko:jak się sobie dokładnie przyjrzycie to macie idealnie równe wcięcie w talii? Ja mam niezbyt równe,z jednej strony jest większe ....Byłam nawet u ortopedy i powiedział,że jest w granicach normy...Że nie spotyka się idealnie równych "boczków",a widać to o tyle bardziej o ile bardziej jest się szczupłym...Co o tym sądzicie ?

Gość mam tak samo...
moje wcięcie w talii nie jest idelanie równe po obu stronach,z jednej strony jest większe wciecie niz z drugiej:-oNa pierwszy rzut oka lub w ubraniu tego nie widać ale jak jestem naga i bliżej się przyjrzę to widać tą asymerię:-(I zgadzam sie też z tym,ze nie idelanie równych boczków.

Gość me_19
oczywiscie ze mam rowne wciecie--- mam 59cm w talii ;) hihi

Gość asymetryczna talia
wiesz,myślę,że nikt tak naprawdę nie jest symetryczny:)zawsze jedna strona ciała nieco się różni od drugiej.ja mam nieco większą lewą pierś,ale nie jest to bardzo znaczna różnica.talię też mam nieco bardziej wyrzeźbioną z jednej strony,bo ćwiczę z hula hop,a na początku kręciłam tylko w jedną stronę.poza tym palec serdeczny prawej ręki mam ciut grubszy niż po przeciwnej stronie:) dlatego się nie zamartwiaj:)

Gość ja tez mam jedno wciecie
wieksze od drugiego. Jak bylam mala to mialam biodra wyhaczone i musieli mi nastawiac, stad pewnie to skrzywienie, ktorym sie kompletnie nie przejmuje :D wrecz mnie to bawi

Gość No nie.
O mamo, jakie problemy. :o :o :o Żebym to ja takie miała.....

Gość talijka
dzięki za odzew:))),trochę się uspokoiłam:))).Wiem,że nie jestem sama :))) !!!!! Pozdrawiam wszystkich NIESYMETRYCZNYCH!!!!!!

Gość vbgdfb
Mialam rowne a ostatnio zauwazylam ze jest nierowne, moglabym przysiac ze przed wypadkiem rowerowym mialam rowne, mozliwe zebym sie jakims cudem przekrzywila, upadek byl bolesny ale wyszlam z tego calo, nawet lekarz nie musial interweniowac