Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona bardzo

Biore tabletki anty, wczoraj powinnam dostac okres ... - nie jestem w ciazy ...

Polecane posty

Gość wystraszona bardzo

Witam, biore tabletki Novynette od roku, zawsze mialam cykl jak w zegareczku, zawsze w niedziele dostawalam okres i bylo wszystko ok ... niestety wczoraj nie dostalam okresu chociaz powinnam :( Ciąze chyba moge wykluczyc poniewaz od czasu ostatniego okresu nie uprawialam seksu ... w ulotce jest informacja ze czasem moze nie dojsc do krawienia w przerwie brania tabletek ale i tak sie boje ... niby brzuch mnie troszke pobolewa jak co miesiac ale chcialabym sie poznac z wasza opinia :) Moze ktoras tez tak miala, niekoniecznie przy Novynette

Gość ja tak miałam
zdarzało się,że dostawałam okres ostatniego dnia 7 dniowej przerwy

Gość wystraszona bardzo
ale ja zawsze miewalalm okres w niedziele ... zawsze 29 dnia ... wiem ze ciaza to raczej nie jest, chociaz slyszalam ze kobiety moga krwawic przez pierwszy trymestr ... troszke sie denerwuje bo boje sie ze cos jest nie tak

Gość spokojna głowa
No ale nie rozumiem czego Ty się obawiasz? Przecież jeśli nie było seksu, to ciąży nie ma. Może się odchudzałaś, może to upały, stres, przemęczenie. Jak zażywałam stale hormony to zdarzało mi się bardzo, bardzo lekkie plamienie a kilka razy nawet tego nie miałam. Kiedyś natomiast miałam za słabe tabletki i zaczęłam krwawić w środku cyklu, przyczym nie trwało to kilka dni, tylko ciurkiem się ze mnie lało przez przeszło tydzień - musieli mi zmienić tabsy. Ja bym na Twoim miejscu zazywała nadal jakby nigdy nic, bo przecież ciąża wykluczona. Jeśli jednak Cię to niepokoi - idź do gina, może powinien przepisać Ci inne hormony?

Gość spokojna głowa
Aha, zanim zaczniesz następne opakowanie - zrób sobie test ciążowy. Wiele nie kosztuje a da Ci odpowiedź.

Gość fikka_
moze nie zaszlas w ciaze podczas ostatniego cyklu tylko wczesniej ! moglas normalnie krwawic - zrob test, tak jak radzi kolezanka wyzej :)