Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaassss

Płatności na Allegro- rachunek miesieczny

Polecane posty

Gość aaaaaassss

Czesc! Mam pytanie co do platności na Allegro.pl Jeżeli mam na tym rachunku miesiecznym do zapłacenia 18zł to Moge wpłacić tylko 9 zł i wtedy wystarczy bo do 10zł jest na zielono opłata i jest ze nie trzeba płacic a jak sie przekroczy powzyzej 10 zł to na czerwono. Wiec jak zapłate 9 zł tylko to potem na koncie zostanie do zaplacenia 9 zł czyli nie przekroczny limit i bedzie wtedy na zielono ze kolejnych tych 9 zł nie musze płacić?? Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam!

Gość kretactwo

Gość no niby tak
ale czy nie jest tak przypadkiem, ze raz na miesiac czy tam iles trezba wszystko zaplacic?

Gość a własnie ze jest
do 10 zł kwota jest zazanczona na zielona a powyzej na czerwono Chyba nie jestes zbyt stała allegrowiczka skoro tego nie wiesz

Gość no niby tak
jest na zielono i czerwono. jest to prawda. do 10 zl jest na zielono a od 10 na czerwono. jak musisz juz zaplacic to allegro przypomina ci o tym mailem. jak nie zaplacisz to zablokuja ci konto.

Gość aaaaaassss
ale moge zaplcic tylko te 8 zł??? i bede miec na zielono ze 8 zl do zaplacenia..?????

Gość aaaaaassss
sory.... 9 zł zaplace i czy wtedy rachunek mi zostanie ze mam jeszcze 9zł do zaplacenia ale bedzie na zielono wtedy...???

Gość i jaaaaaaaaaa
jestem ciekawa jak to jest Opłacam zazwyczaj wszystko, z czym zalegam

Gość no niby tak
zaplac te 9 i jak trezba bedzie zap[lacic reszte to allegro sie upomni. niby jak na zielono to nie trzeba placic. ale jest tez cos takiego w regulaminie ze nawet jak mala kwota czyli na zielono ale ze trzeba zaplacic raz na jakis czas, nie mozna tak dlugo tego nie placic. ale oni cie uprzedza o tym nie zablokuja konta odrazu bez uprzedzenia.

Gość i jaaaaaaaaaa
assssssssss, spróbuj opłacić te 9 zł i za 2 dni zobaczysz czy jesteś na zielono czy na czerwono