Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocoshka

W tym tyg odbieram mieszkanie w stanie deweloperskim,jak nie dac sie oszukac?

Polecane posty

Gość cocoshka

na co zwrocic uwage? jak dobrze odebrac mieszkanie. prosze o pomoc doswiadczonych kafeteriuszy.

Jeśli nie chcesz dąc się oszukać wynajmij specjalistę od odbioru mieszkaniamadresy dostępne są w internecie.Koszt to ok 270 zł,ci którzy wynajęli nie żałują tych pieniędzy. Ja odbierałam mieszkanie 3 tyg temu,poprosiłam znajomego z branży budowlanej i fachowców którzy wykańczają mieszkania.Na pierwszy rzut oka wszystko było ok,poza drobnymi niedociągnięciami,dobiero podczas wykańczania wyszły usterki(m.in porysowany grzejnik w łazience,obite drzwi wejściwe) Teraz nie moge składać reklamacji,dlatego jeśli naprawdę zależy ci na mieszkaniu wynajmij fachowca tutaj cos do poczytania http://www.softax.pl/prywatne/marcink/mieszkanie/mieszkanie_odbior

Gość cocoshka
dziekuje, wlasnie szperam w necie i drukuje wzelkie porady. samemu rzeczywiscie nie da rady odebrac. wcisna z usterkami. a tym bardziej, ze jestem samotna kobietką

Na moim osiedlu nikomu nie udało się odebrać za pierwszym razem,zawsze są jakieś usterki,zwróć uwage na okna często są porysowane. Powodzenia,mnie udało się odebrać klucze przy drugim odbiorze technicznym. Poszukaj w internecie może mieszkańcy twojego osiedla mają stronę internetowa i tam dzielą sie uwagami,ja tak miałam i wiedziałam jakie są najczęstrze usterki i na co zwrócić uwagę.