Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henka24

stosowal ktos dniowa 5 diete minikuur??

Polecane posty

Gość henka24

jesli tak to jakie efekty?

Gość a co to takiego
i ile kosztuje opakowanie na ile wystarcza? pierwsze słysze...

Gość megggii
kurcze, drogie to... nie da się gdzieś nabyć taniej?

Gość zyczliwa...
obawiam sie ze na alegro jest najtaniej:P

obawiam sie, ze gdybys jadla doklaadie to co jest napisane w tej diecie to tez byc schudla. 3 goracych kubkow, 5 slodkich chwil, 5 batonow musli, na obiad troche makaronu i koktajl z kefiry i wybranych owocow na sniadanie.

Gość jezu chyba by mnie pogięło
juz całkiem jakbym kupiła coś takiego!!! przecież można sobie tak zrobić jak pisze lady i będzie to samo i ile taniej!!!

nie sadze aby gorace kubki i slodkie chwile dostarczaly wystarczajace ilosci potrzebnych witamin itp :)te posilki z diety sa specjalnie "skonstruowane" po to aby dotarczyc organizmowi to cego potrzebuje i przy okazji schudnac.Nie jest chemiczny tak jak np dieta cambridge. Poza tym ja np nie przelknelabym goracego kubka a tym bardziej jakiejs ohydnej slodkiej chwili:o Po takim menu jak lady napisala z pewnoscia wieczorem rzucilabym sie na jedzenie gdy zbylabym glodna jak wilk:) takze sorry lady ale nie zawsze masz racje.. Pozdrawiam🖐️

Gość tereferekukustrzelababazluku
kolejne nabijanie zdesperowanych! toz to oczywiste, ze przy 800kcl dziennie sie schudnie! a nie lepiej cos zdrowszego w te 800 wpakowac ?? chociaz 800 to malo.. przynajmniej jak dla mnie :o a juz mam dosyc tego nabijania ludzi w butelke! jak tak mozna! no i jak baaaardzo trzeba byc naiwnym, zeby to kupowac ?! :O strach pomyslec... toz prosty rachunek- jez duzo- tyjesz, jesz mniej i z glowa- chudniesz :o co w tym takiego skomplikowanego, ze niektorzy nie moga tego pojac??!!

ale oczywiscie lady zwsze wszystko wie naljepiej:D ciekawe tylko n jakiej podstawie tak sie wymadrza:D

milagros- a ty co- reklame robisz?? lady czesto ma racje, w tym przypadku tez. ale nie sadze (patrzac na jej inne wypowidzi) by promowala diete na "goracym kubku". to gowienko z allegro nie dostarczy ci tyle witamin i skladnikow spozywczych co zdrowe jedzenie- warzywa, owoce, nabial etc...

tereferekukustrzelababazluku no coz jakby ci to wytlumaczyc..poprostu ukladajac sobie samemu menu na 800kcal po 2 dniach mozesz upasc przynajmniej ja bym tak miala i nie umiem sobie ulozyc menu niskokalorycznego zeby mi pozniej nie bylo slabo:o Po tej diecie nie czulam wogole glodu suma sumarum jadlam 830kcal i nie bylam glodna i o to mi chodzilo:) niektorzy nie potrafia tego zrozumiec np Ty bo widocznie wam starcza 800/1000kcal zjedzone na dzien zeby nie odczuwac glodu...mnie niestety nie wystarcza

eh zreszta nie bede udowdniac ze jestem wielbladem jak nie jestem:) nie reklamuje tej diety tylo sie wypowiedzialam bo ja stosowalam:) takze bye bye🖐️

jak ci 800/1000 nie wystarcza- to po tym gowienku ci starcz??!! cos krecisz... a to zadna sztuka ulozyc sobie pozywne menu na 1000 kcal! a to jest sie czasami nieco glodnym... w koncu chce schudnac! jezeli ktos mysli, ze bedzie chudl bedc ciagle nazartym no to niech sie nie zabiera za odchudzanie! czasami mam wrazenie, ze te wszystkie babeczki, ktore pisza, ze sa glodne poprosut maja ochote na zjedzenie czegos. ja tez tak mialam. trzeba sie nauczyc odrozniac glod od zachcianki. inaczej przedzej czy pozniej wrocisz do starej wagi. a przeciez nie o to w tym chodzi!