Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta nie błądzi...

rocznik 85... jak wam życie leci???

Polecane posty

ludziska co tam u was??? uczycie się dalej??? a moze praca??? kto ma już rodzinę: męża, żonę dziecko???

oj nikogo nie ma???

Gość kto pyta nie blądzi...
ludziska co z wami??? tylko ja sie obijam;) siedząc na kafe???

No więc się zgłaszam. Studiuję pielęgniarstwo, wcześniej była fil. angielska ale rzuciłam po dwóch latach i nie żałuję. Wakacji jak na razie nie mam, bo mam praktyki w szpitalu. Coś jeszcze? :D

Gość gypis
zostawilas anglistyke zeby być pielęgniarką ??

no super, chociaż jedna... skdąd jesteś???

Gość a co sie dziwisz
to bardzo sensowna decyzja, przynajmniej ma jakis zawod, ajezyk sie jej przyda

Anglistyka mnie nudziła, a pielęgniarstwo naprawdę mnie interesuje. Po maturze miałam iśćna medycynę ratunkową i katastrof, ale wybrałam anglistykę. Nie pytaj dlaczego, sama nie wiem :O

Gość gypis
to nie lepiej bylo zostać lekarzem? a nie pielęgniarką?

Jakoś lekarski mnie nie kręci, lubię być blisko pacjenta, a lekarze robią tylko obchód dwa razy dziennie i tyle go można zobaczyć, chyba, że coś się stanie.

oj medycyna ratunkowa... świetna sprawa... w sumie dokonałaś super wyboru!!! zrobisz specjalizację jako pielęgniarka anestezjologoczna i na oddział ratunkowy w sam raz... albo na R... teraz sie chyba wezmę za pielęgniarstwo...

Jakoś lekarski mnie nie kręci, lubię być blisko pacjenta, a lekarze robią tylko obchód dwa razy dziennie i tyle go można zobaczyć, chyba, że coś się stanie. Właśnie zastanawiam się nad specjalizacją anestezjologiczną albo R. Kobiety raczej w karetkach nie jeżdżą, wolą mężczyzn, ale praca na SOR też ciekawa.

no włąśnie nie chcą nas w karetkach, chyba ze R... ale tam trzeba mieć plecy jak Polska cała zeby się dostać...

Gość gypis
hm.. to pewnie niedlugo dołączysz do białego miasteczka przed kalcelarią premiera ;) Powdzenia! ;)

będąc na czasie wiedziałbyś ze białe miasteczko wczoraj się zwinęło... tam protestowały babki które mają w nosie dobro pacjenta!!! tylko dla siebie ciągnąć!!!

średnio mi leci ;> czekam czekam aż się do mnie uśmiechnie los szczęście itp. wyjeżdzam do irlandii. potem zaś orka na studiach. pozdrawiam rocznik :)

Mam kolegę, który pracuje na ratunkowym, skończył ratownictwo, teraz robi pielęgniarstwo. Najśmieszniejsze jest, to, że pracował tam jeszcze zanim skończył ratownictwo, bo jego wujek pracuje na SOR. Wczoraj mieliśmy dwa zgony na chirurgii, straszne to było. W sumie to nie pierwsze zgony podczas mojej praktyki w szpitalu, ale teraz widziałam sam moment ..... i ta krew :(

no niestety... takie życie... ale potrzebne są takie osoby... najważniejsze jest powołanie do tej pracy...

Gość *22*
Hej :) Ja własnie zrobiłam licencjat a potem na mgr. Poniewaz studiowalam dziennie prace mialam tylko dorywcze, teraz cos sie znajdzie ;) Męża nie mam, ale ukochanego faceta tak :):):)

🖐️ Pracuje jako pracownik administracyjno-biurowy, studiuje ekonomike przedsiebiorstw, I rok za mna ;) a w czerwcu skonczylam studium ochrony srodowiska ;) w sierpniu dowiem sie jak mi poszly egzaminy zawodowe. W miedzy czasie robilam kurs na prawko ;) Staly partner, do slubu na razie nam nie spieszno :p

Też się z kimś spotykam, ale trochę boję się angażować. Mój były chciał się żenić, dlatego uciekłam na drugi koniec Polski. Jestem na to za młoda :P

Gość ona.08.1985
studiuje zaocznie marketing .Mieszkam w niemczech w tym roku wychodze za maz za niemca.ucze sie jezyka .po slubie bede szukac pracy.nie zamierzam jeszcze miec dzieci za jakies 5 lat:)