Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ghossi

solarium stojace

Polecane posty

Go艣膰 ghossi

napiszcie mi dziewczyny co i jak :D bylam tylko na zwyklym lezacym a traz mam mozliwosc wyboru i sama nie wiem ;) ktore lepsze i jak sie wogole zachowywac w tym stojacym hi hi, wiem ze was to moze smieszyc ze nie wiem ale - zawsze musi byc ten pierwszy raz :P nie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zygzaczek
Normalnie, stoisz przez ok. 7 minut w takiej okr膮g艂ej kapsule, wszystko inne dzia艂膮 dok艂adnie tak jak w zwyk艂ych solariach le偶膮cych. Moim zdaniem solarium stoj膮ce jest lepsze, bo bardzoej higieniczne - nie dotykasz niczego a poza tym zwykle s膮 to nowocze艣niejsze urz膮dzenia ni偶 艂贸zka. No i opalaj膮 r贸wniej. Pami臋taj o kremie i powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghossi
dzieki :D a co robie z rekami ? [wstydzi sie] jest tam jakis drazek albo cos? i stoje "w rozkroku" ? czy tak normalnie swobodnie? ps. wie, wiem ale durna jestem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zygzaczek
Stoisz normalnie, w lekkim rozkroku, a r膮czki... trzymasz grzecznie wd艂u偶 cia艂a :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zygzaczek
nie ma 偶adnego dr膮偶ka, przynajmnie w tym solarium, do kt贸rego chodzi艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak dla ciebie
艣ciema, nie wzd艂u偶 cia艂a, masz tam takie "r膮czki", opierasz na nich r臋ce i jazda. By艂am dwa razy. Spali艂am si臋, wi臋cej nie pojd臋. Solarium to z艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zygzaczek
U mnie nie by艂o dr膮偶ka, ale faktycznie te solaria stoj膮ce s膮 nowocze艣niejsze i maj膮 silne lampy, du偶o silniejsze ni偶 stare 艂贸zka. Podobno maj膮 te偶 mocniejsze filtry, to znaczy s膮 bezpieczniejsze. Trzeba chodzi膰 na bardzo kr贸tko i jest OK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghossi
dzieki dziewczyny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja chodz臋
tylko i wy艂膮cznie do tuby stoj膮cej - jest wygodna i higieniczna. A r臋ce masz uniesione do g贸ry i trzymasz si臋 dw贸ch r膮czek. I nieprawda 偶e trzeba by膰 kr贸tko. Owszem, na pocz膮tku ok 5 min, p贸藕niej zwi臋kszasz czas. Ja najd艂u偶ej by艂am 12 min i wcale si臋 nie spali艂am :p Wi臋c gor膮co polecam tub臋 stoj膮c膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Haneczka99
Dla mnie 偶adne solarium nie jest dobre. By艂am kilka razy w solarium w Cz臋stochowie i strasznie 偶a艂uj臋. Lampy zamiast opala膰, w sekund臋 spala艂y sk贸r臋 :/ Naprawd臋 nie by艂o to przyjemne uczucie. Od tego czasu, 偶eby uzyska膰 艂adny kolor sk贸ry stosuj臋 krem samoopalaj膮cy Aloe Vera z hb. Po nim sk贸ra wygl膮da naprawd臋 艂adnie :)

Udost臋pnij ten post