Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniczkaaa22

jak sie samemu uczesac na wesele?????

Polecane posty

Gość miniczkaaa22

Mam problem bo mam w sobote wesele, a niestety nie stac mnie na to aby pojsc do fryzjera. Szukam nieskomplikowanej fryzurki ktora bym mogla sama wykonac, doradzcie dziewczyny, moze macie jakies zdjecia??

idz do fryzjera, mozesz sie nie przyznawac ze to slubna fryzura tylko dla goscia. Taniej zaplacisz. Sama nie ryzykuj bo schrzanisz.

Gość miniczkaaa22
nie stac mnie na to by zaplacic 50zl za fryzure, dlatego jestem zmuszona uczesac sie sama:(

Gość warta honorowa
Nie wierzę, że masz na wesele, a nie masz 5 dych na fryzjera

Gość nie stac cie na wlosy
no własnie.. 50 zl co szkoda? prawdziwa fryzura kosztuje 150 (a make up drugie tyle). nie wierze zeby robic wesele co kosztuje ponad 10 tysi, a nie miec na fryzure

Gość miniczkaaa22
to nie ja biore slub, ide jako gosc

Gość
Uczesz sie normalnie jak na co dzień, nie zdziwiaj bo będziesz głupio wyglądała :O Jeszcze zalezy jaką masz długość włosów

Gość miniczkaaa22
misiolinka napisalam ze mam wesele, a nie ze biore slub wiec chyba to jest roznica, po prostu czytaj ze zrozumieniem:) mam wlosy do ramion, moze je poporstu zakrecena lokowke i pojde w kreconych?

Gość fryzjer
Nie męczcie dziewczyny:) tysiąc topików na temat ile to dać na prezent itp. a wy dalej swoje. nie ma i już a zapozyczac sie? phi hi... Droga autorko nie pomoge ci wybrac fryzury ale teraz najmodniejsze jest być naturalną. Zależy czy masz krótkie czy długie włosy. Umyj wysusz, wygładź i też będzie dobrze. Tak żebyś się dobrze czuła a żebys nie była rozkuzdrana;)

Gość misiolinkaaaa
czytam ze zrozumieniem, ale ty jak widac piszesz ze mozna to wielorako interpretowac. Napisalas ZE MASZ WESELE a nie ze IDZIEESZ na wesele ;) to roznica.

Gość warta honorowa
to zmienia postac rzeczy :P tez myślałam, że chodzi o twoje wesele jak ci dobrze w kreconych , to podkręć lokówką i będzie dobrze; takie włosy do ramion fajnie tyglądają z falami

Gość do założycielki topiku
ja użyłabym prostownicy

Gość miniczkaaa22
mi to chyba tylko ta lokowka pozostaje, gdyz z natury mam cienkie wlosy i zbytnio korzystnie nie wygladaja jak je rozprostuje:( jak pech to pech

Nie musisz iść do fryzjera. Ja czasem po wyjściu od fryzjera i zapłaceniu 100 zł mam wrażenie, że sama mogłam się tak uczesać. Sama wiesz w czym Ci lepiej. Mnie pasują loki, ale Tobie nie muszą pasować. Jak się czujesz i wyglądasz w upiętych włosach? Jak wyglądasz w prostych, rozpuszczonych? a jak w kręconych? Sama wymyślnego koka raczej nie zrobisz, ale też nie powiedziane, że fryzjer uczesze Cię tak, jak tego chciałaś.

Gość a ja zauwazywlam
ze duzo dziewczyn na wesela idze w rozpuszczonych wlosach - i fajnie to wyglada:) Jak masz cienkie wloski, troche je podtapiruj grzebieniem u nasady, i psiknij lakierem lub naloz pianke. Pozycz od kolezanki prostownicy, albo faktycznie zakrec loczki :) To naprawde nie jest takie wazne;) jedyna osoba, ktora powinna sie naprawde przejmowac fryzura, to panna mloda;) Mnie pusty smiech ogarnia, jak widze dziewczyny, ktore sa goscmi, a ktore maja wymyslniejsze udziwnienia na wlosach od panny mlodej:D Jakby mialy nadzieje, ze beda atrakcja wieczoru;)

Gość bugiii
wyprostuj albo zakrec moze znajdziesz jakas ciekawa opaske za pare grosze mozna takie kupic. nie kombinuj za duzo:) a wy dziewczyny... problem nie lezy w tym czy ma kase na fryzjera czy nie tylko co zrobic z wlosami :p wiec zbedne te komentarze. pozdrawiam Autorke:)

Ja bym poszła w rozpuszczonych. Chociaż w sumie zależy jaką masz sukienkę czy tam inny strój. Zresztą sama wiesz najlepiej w jakiej fryzurze Ci dobrze i w jakiej czujesz się swobodnie.

masz jeszcze tydz wiec poprobuj. sprawdz w czym ci ladniej i juz gotowe. nie widze problemu zadnego.

przepraszam, ale wlasnie zauwazylam ze za pozno na moje rady :D

Gość kjn
Trochę nie na temat, ale może mi pomożecie dziewczynki. Zamawiam właśnie zaproszenia ślubne i nie wiem jak odmienić nazwisko gości. Powiedzcie jak napisać Andrzeja Teter czy Andrzeja Tetera???

Cześć, mam kłopot 5 maja mam ślub a kompletnie nie wiem co zrobić z włosami ma ktoś możne jakieś zdjęcia z fryzurkami

Gość dddiana
Idę jako gość na wesele, też nie mam zbytnio kasy na fryzjera, może ktoś polecić jakąś fajną łatwą fryzurę albo jakąś fajną stronkę z fryzurami??????

Gość gość
wpisz w youtube stylizacje2-to kanał dziewczyny, która ma pełno pomysłów na fajne fryzury. DO tego możesz podejrzeć na filmiku jak je układa

Gość gość
ja na wesele koleżanki planuję sobie kupić pasemka w Europe Hair, takie do przedłużania włosów metoda clip in i sama sobie przedłużyć włosy. Potem je ładnie upnę i gotowe. Co myslicie? https://europe-hair.com/