Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamela P.

JAK WYGLĄDAJĄ WASI PARTNERZY? D

Polecane posty

Gość Pamela P.

Temat tylko dla osób,ktore chcą opowiedziec o swoich partnerach.FOTKI OBOWIĄZKOWE. !! :) Opowiadajcie o jego/jej zainteresowaniach itp :) Zapraszam do rozmowy.

Gość 454154
glupota kto ci wklei fotke swojego faceta? moze on by sobie tego nie zyczyl.

Gość rossalid
Mój lubi góry, paralotnie- lata. Ma kurs prowadzenia jachtu, skutera:P cos w tym rodzaju. Żegluje Nie dziwe sie Szuwar z niego to ciagnie godo wody:) Nurkuje;) też Lubi czytac, lubi poezje. Cos tam skrobie od dawien dawna:) swoje pierwsze wiersze nazywał gniotami:P miał wtedy 28 lat:P Zawsze miał dusze romantyka;) Lubi przyrode, zachody slonca i jego wschody. Kocha zwierzaki i dzieci. Zachwycał sie swoja siostrzenica Julcią;) Słał paczki- taki z niego tacio chrzestny:P Ciagle słucha radia, lubi muze- cos tam wywraca w nutkach:) Fajnie mu to idzie:)

Gość Pamela P.
Ja zacznę... :) Jednak odmienił się mój straszny los :D Dziś poznałam fajnego gościa z ktorym spędziłam 10 godzin :) dlaczego tak długo? siedział kolo mnie w autobusie ( droga powrotna-z gór) :) Cały czas nawijaliśmy! Opowiem wiecej o nim juz niedlugo... :) i oczywiscie OBOWIĄZKOWO WSTAWIĘ FOTKE ;)