Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy a jak

gumka...zsunieta!!

Polecane posty

Gość mons
daj znac jak bedziesz ;) robilas tes? jak cos to znajdziesz mnie tez pod nikiem no no ;) pozdrawiam

Gość mons
ja robilam test ale wyszedl negatywnie ale i tak mam watpliwosci ktore rozwieje dopiero 27 papa odezwij sie

Gość pomocy a jak
nie robilam bo dostalam okres punktualnie ze tak powiem az dziwne.niestety okres byl mega bolacy a akurat bylam na wczasach takie upaly 48 stopni prawie mdlalam z bolu przeszlo trosze po 5 tabletkach.a Ty kiedy masz odtsac okres?najlepiej na gg do mnie zaklikaj tylko nie wiem jak Ci numer podac moze na meila albo po prostu tutaj

Gość mons
a jestes ;) to super ze dostalas okres punktalnie szkoda tylko ze musialas tak cierpiec przez niego ;( a gdzie bylas na wczasach ze takie upaly? jak w ogole bylo? a u mnie z tym okresem to na prawde dziwna sprawa ja tez dostalam punktualnie okres tego 21 lipca ale byl skapy i brazowy skonczyl sie 1 sierpnia a od 5 znow plamie ;( wiec juz nie wiem co jest grane a wizyte mam dopiero 27 wiec chyba umre do tej pory! a numer gg mozesz mi zostawic tutaj albo na mejla mozesz mi wyslac nono137@wp.pl

Gość pomocy a jak
ka Krecie bylam:) wysalam Ci na ten adres moj numer gg:) czekam az Sie odezwiesz

Gość no sam nie wiem
hej ludzie mam problema:/ mialem stosunek z dziewczyna nie brala tabletek itd ja bylem zabezopieczony w gumke kochalismy sie doszlo do wytrysku w srodku i wyjmujac czlonka preserwata obsunela sie do polowy czlonka (nie spadla z niego ani nie zostala w pochwie) czy istnieje mozliwosc ciazy mam stracha napewno gumka ni epekla i sperma byla w zbiorniczku czekam na odpo pozdr

Gość Kondominka
1. prezerwatywę podczas wyjmowania ZAWSZE należy mocno przytrzymać ręką - to na przyszłość 2. są szanse, że się wam upiecze, jeśli sperma się nie "rozdyźdała" wzdłuż członka, gdy jeszcze kontynuowaliscie po wytrysku 🖐️