Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkjkj

Co mam zrobic??

Polecane posty

Gość kjkjkj

Jestem z chlopakiem od3,5 roku. Kocham go, ale..... Zaczelam pracowac w wakacje, spodobal mi sie pewien chlpak z pracy. Ciagle o nim mysle. Jestem ze swoim chlopakiem i ciagle mysle o nim. Wyobrazam sobie jakby to bylo, gdyby to on byl przy mnie. On chyba nie zwraca na mnie za bardzo uwagi, ale moglabym sie o to postarac :) Nie wiem co mam robic :(

Gość do założycielki topiku
nie dojżałaś do poważnego związku POPROSTU DZIECIAK Z CIEBIE

Gość powel
to sa wlasnie pokusy. Diabeł jest kolo ciebie.

Gość kjkjkj
Boje sie ze moge zrobic cos czego bede zalowala :( wiem ,ze jesli sie postaram to moge byc z tym kolega z pracy. Ale z drugiej strony to dobrze mi z moim chlopakiem. Co robic? :(

Gość iść na Życie uczuciowe

Gość szefowa prezesa
A ile masz lat dziecko co? Jeśli umiesz odróżnić zauroczenie od miłości to powinnaś sama dobrze wiedzieć co masz zrobić, a nie pytać na kafe obcych ludzi.

Gość nastepna gówniara
na kafe

Gość kjkjkj
dodam ze mam 23 lata . Nie wiem co sie ze mna dzieje :( Caly czas o nim mysle

Gość kjkjkj
:(

Gość kjkjkj
byl ktos moze w takiej sytuacji? :(

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kjk-> doskonale cie rozumiem, tez przez to przechodzilam. bardzo zakrecil mnie facet, mimo ze mialam no i nadal mam z czego bardzo sei ciesze mojego najkochasnszego faceta. nieprzejmuj sie tym jak ktos ci pisze ze jestes dzieciak, to sie zdarza..jezdzilam z nim na zawody wtedy z nim np do sklepu poszlam, to zartowalismy, a gdy sieprzebieral przed startem, ehhhhhhhhhh...ale to tylko wtedy gdy go widzialam...teraz w sumie tez mam jakies nawroty gdu go spotkam, usmiechnie sie do mnie albo cos, ale wiem ze mam jedynego faceta jestem z nim 2,5 roku i nikogo tak jak jegpo nei kocham a to jest tylko durne zauroczenie.

Gość jeżeli jestes szczęśliwa
ze swoim chłopakiem to jak zrobisz skok w bok z tym drugim będziesz po pewnym czasie żałowala . Przeczekaj te pokusy, w końcu nie samymi pragnieniami człowiek żyje. Zastanów sie jaką możesz zrobic sobie i twojemu chłopakowi krzywdę. Jeżeli kochasz to nie powinaś krzywdzić

Gość kjkjkj
Tez mi sie tak wydaje... Nie chce ranic mojego chlopaka, bo go kocham. Ale to chyba jest silniejsze ode mnie :( Cokolwoeik robie, to mysle o NIM. Klade sie psac, to mysle jakby to bylo, gdyby byl przy mnie, wtsaje i mysle co by bylo, gdyby teraz lezal obok mnie, itd. Ie do pracy, siadam obok niego i na niczym nie moge sie skupic bo ON jest blisko :(

Gość jeżeli jestes szczęśliwa
posłuchaj mnie starszej koleżanki, ja przeżyłam to kilka lat temu i do tej pory ŻAŁUJE . Ta pokusa mnie z czasem

Gość kjkjkj
Mam nadzieje ze minie... Najgorsze jest to ze jestem z moim chlopakiem igo ranie, bo on nawet nie wiem ze jak jestem z nim, to wyobrazam sobie ze jest przy mnie ktos inny :(

Gość kjkjkj
Mam nadzieje ze minie... Najgorsze jest to ze jestem z moim chlopakiem igo ranie, bo on nawet nie wiem ze jak jestem z nim, to wyobrazam sobie ze jest przy mnie ktos inny :(

identycznie! az mi glupio ale w mojej dziwnej glowce juz nie raz zdradzilam mojego faceta:( wyobrazalam sobie jak on moze calowac, jak przytulac, ale wiedzialam,ze nigdy nie zostawie mojego chlopaka, a on tez ma dziewcyne... musisz po prostu starac sie nie myslec, ale wiem ze to trudne. najlepsze w takiej sytuacji jest nie widziec go, nie spotykac go z tego co pamietam, to walczylam ze soba. przychodzil do mnie moj kochany, i gdy mnie przytulal to ja z lzami w oczach czasami myslalam ze to ten drugi... straszne to jest, ale do pokonania. milosc silniejsza jest niz jakies zauroczenie.

Gość kjkjkj

Gość jeżeli jestes szczęsliwa
będziesz ryczła

i jak tam?? nic sie nie zmienilo??