Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec grubsze nogiii

CZY MAM PRAWO JAK WY WSZYSTKIE CIESZYĆ SIE ŻYCIEM W LECIE/?nieeeee!!!!!!!!

Polecane posty

a tak bym chciala wyjsc choc raz i zagrac choc"laske " na chwile..ciagle spodnie długie a upal prawie 40 stopni;(mam dosc swego ciala ..gdybym miala grubsze nogi i pupe bylabym najszczęsliwsza na świecie :(bo góra megociala jest jak dla mnie idealna:(

ale to dla mnie problem chodzic w porach w upaly zrozum:(mam gorsze problemy ale choc raz marze o tym by pokazac sie w spodnicy:(

Gość boze skonczcie juz
te debilne tamaty! nikt nie jest doskonały! jedne maja problemy ze zbyt malym biustem i wstydza sie na basenie. inne sa za grube, jeszcze inne za chyde itp. NIKT NIE JEST IDEALNY!!!!

Gość boze skonczcie juz
to ty ciagle zakladasz te same tematy jakby na swiecie nie bylo innych problemow niz twoje "chuuuudee " lydki. wstydz sie!

buhahhahhahahhaha ale ja nigdy tu nie zakładałam tematu żadnego jeszcze :) to mój pierwszy temat tutaj bo wczesniej pisalan na forum gazety. oj coś wam sie pochrzaniło.:)

Gość
nie przejmuj sie chudymi nogami! wskakuj w spódniczke i ciesz sie zyciem... dzisiaj widziałam gruuubą babe w obcisłych, mega krótkich spodenkach, przepraszam za wyrażenie ale wyglądała jak wieprz wciśnięty w białe majty! nie wspomne o celulicie i rozstępach... bleee... ta to powinna sie wstydzić.

Gość yhjuyjyhj
a ile amsz wtych nogach ?podaj wymiary i wzrost plisss

Gość chodź w długich spódnicach
zamiast w portkach :o

Gość boze skonczcie juz
ok. 170 i 35 w łydce nie?

JA MAM DOKLADNIE WZROST 172 CM A udo 54 cm w najszerszym miejscu :( natomiast łydke mam tylko 35 i pól centymetra:( więc bardzo malusiooo

więc boze skonczcie pomylias sie troche !lepiej mi cos doradz jak utyć w nogach a nie pierdziel bzdur!!!!!!!!!!!!

Gość boze skonczcie juz
no i skad ja to wiedziełam? czyzbym byla jasnowidzem? nie. po prostu na tymm forum jest juz milion tematow tej osoby:D

Gość cotojest
wiesz jak Ci utyja lydki to sobie wynajdziesz inny problem, ktorego sie wtydzisz. taki pewnie jestes typ, co zawsze bedzie zle i zawsze bedzie szukal dziury w calym. zczescie zalezy od Ciebie a nie od Twoich lydek, dopoki tego nie zrozumiesz, nigdy nie bedziesz szczesliwa i nigdy nie bedziesz potrafila sie cieszyc latem

ty jestes chora //podalas calkiem inne wymiary niz mam a jeszcze pierdzielisz ze wiedzialas to:)skoncz juz z tymi pierdolami bo ty masz cos nie tak z głową dziewczyno.moze ktos tu mi w koncu pomoże.

Gość
poszukaj w necie jakiś cwiczeń na łydki... zacznij pływac jeździć na rowerze...

Gość kassdiandra
Ja mam idento wymiary prawie jak ty i nieraz tu pisałam o tym na kafe ze mam taki problem to mi jedna wyskakiwala ze zakladam milion takich tematów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to chyba ten sam troll tu jest co wtedy na moim wątku. tylko ze ja ma 35 w łydce a 170 wzrost.

Gość boze skonczcie z tymm
rower nic jej nie da .bo rower odchudza idiotki.

Gość Ernestyna 23
To wcale nie masz chudych nóg :o Ja tego wzrostu co Ty, a w udach mam 58 cm:o :o :o ,wygladam z tymi udami jak wieloryb :(. Wszystko przez paskudne poduszki w najszerszym miejscu, które ciężko zlikwidować.

to nie jest powód do rozpaczy :) ja mam nogi i ręce jak patyki i żyję i mam się dobrze i co najważniejsze chodzę w krótkich spodenkach. aha jestem jeszcze blada jak trup :) i się nie przejmuję innymi.

Gość
ale buduje też mięśnie. Czy według ciebie normalna osoba na tłuszcz nałydkach?? tam sie nie da schudnąć...

Gość a ja mam 169 wzrostuu
dziewczyna ma za chude łydki i to zdecydowanie.ja mam 36 i sadze ze za chude a co dopiero ona.

Gość boze skonczcie juz
noooo calkiem inne wymiary. a to dlatego ze za kazdym razem sama podajesz minimalnie inne. sama skoncz alebo wyszukaj sobie 1 ze swoich tematow skoro nie wiesz co zrobic zeby miec grube łydki. wiem wiem zaraz sie zacznie podszywanie pode mnie jak ostatnio.:) ja sie tu juz wiecej nie odezwe wiem mozesz sobie darowac

Gość 5443
"A udo 54 cm w najszerszym miejscu natomiast łydke mam tylko 35 i pól centymetra" ty sie dobrze czujesz? Jakie ty chcesz miec wymiary?

Gość chce miec grubsze nogii
marze o tym by w łydce mieć 37 cm a w kostce 24 cm bo mam tylko 22 :( natomiast w udzie chce mieć tak okolo 57 cm.

Gość boze skonczcie juz .
Jesteście jebniete cholernie . ja mam w łydce kurde 32 cm i wzrost 170 cm i mam najpiekniejsze nogi na świecie wg mego faceta.a teraz już nic nie napisze bo tak jak napisalam zaczna sie podszywy zaraz na pewno.do widzenia!!!!!!!!!

Gość 5443
jak ty w kostce chcesz miec 24 cm, jak tam jest sama kosc, zero miesni i tluszczu? :o

Gość Ernestyna 23
Nie żartuj, że chcesz mieć nogi prawie tak grube jak ja :o Będziesz wyglądała jak wieloryb :o Ten topik jest chyba dla takich jak ja, zeby sie dowartościowały :o

Gość ale ja jestem wysokaaaa
no to ile ty masz ??pewno jestes niska wiec latwo mówić:(

Gość 5443
i masz kompleksy, ze masz za malo w udzie o 1.5 cm? To prowokacja jak widze, a ja glupi dalem sie nabrac.