Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec grubsze nogiii

CZY MAM PRAWO JAK WY WSZYSTKIE CIESZYĆ SIE ŻYCIEM W LECIE/?nieeeee!!!!!!!!

Polecane posty

do autorki topicu: dziwczyno i czym ty sie marwtwisz?! kto ci kaze chodzic w spodniach?! sama! bo sama sobie cos uroilas! pomysl o tych dziewuchach z nadwaga, ktorym nawet spodnie nie wystarcza zeby zakryc tusze! albo pomysl o tych ludziach. ktorzy zamiast nog i rąk maja protezy!!!! mam kolezanke ktora nie ma reki- spalila jej sie... wyobrazasz sobie ja w sukni slubnej? na imprezie albo gdzies? juz nie wlozy pierknej kreacji/// bo jak?

Gość Ernestyna 23
bliiis nie masz złych nóg. Umięsnione, ale nie jakies kolosy tłuste. Pływaj teraz na czco to spalisz mięśnie jak Ci na tym zalezy, bo ja mam ostatnio szajbe na tym punkcie. Rodzina juz ze mna nie wytrzymuje :o

Gość ja mam dłuugie niestety nogi
hehehe

Gość bliiis
zdjęcie troche pogrubiło rzeczywiście i chyba skróciło, bo ja mam długie nogi tu jakieś takie krótkie się wydają, pływanie sprawia że mięsnie się bardziej rozrastają więc to nie najlepszy pomysł jak dla mnie, ale w sumie to się nie przejmuje są jakie są inni mają jescze gorsze

Gość bliiis
aaa ktoś tam wcześniej chyba nie zrozumiał ja nie pisałam że są za chude ;) wręcz przeciwnie

Gość paulinaass
dziewczyno ty jakas nienormalna jestes. mam jeszcze chudsze nogi i zapierdalam w spodenkach , spodniczkach i wszysyc mi mowia ze mam zajebiste nogi.

Gość dfdfdf
blisssmasz straszliwie na terj focie grube..

Gość żyrafa ooooo
do założycielki tematu - wcale nie masz chudych nóg, ja mam takie same wymiary jak Ty, tylko że mam 166 cm. wzrostu, ale patrząc na moje nogi sądzę że sa za grube a Ty powinnaś chodzić w najkrótszych spódniczkach bo na pewno masz super zgrabne nogi