Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bli ble bla blu

Jak sprawdzic, czy on zdradza?

Polecane posty

Pomysl na ten temat znalazlam juz pare dni temu,ale bylam poza zasiegiem sieci internetowej :) Duzo dziewczyn zastanawia sie czesto, czy facet, z ktorym sie spotykaja jest napewno \"dziewiczy\" (czyli,czy jest wierny) Kiedy mozemy i w jaki sposob mozemy to sprawdzic, czy on jest szczery w stosunku do nas?? Kiedy mozemy podejrzewac, ze on jest ostatnim palntem i czas najwyzszy go rzucic? Wydaje mi sie, ze znam odpowiedz na to dlugie, rozbudowane pytanie. Tylko, czy moja milosc nie jest na tyle duza, by umiec z nim to skonczyc? Nie zawsze mozna ufac przyjaciolce, bo przeciez ona jest tylko kobieta i nigdy nie wiadomo, czy nie ma ochoty na Twojego faceta.. Jesli znowu mowi Ci o tym Twoj przyjaciel, to skad mozemy wiedziec, czy przypadkiem on nie ma na nas ochoty? Gorzej, jesli informacje naplywaja od wielu niezaleznych osob.. Tylko, ze niewiele jest takich osob i raczej nie chca one sie narazac (wtracac). Opowiem o kilku moich zwiazkach..A moze tylko o obecnym? Zapraszam do dyskusji.. Co zrobic, gdy nie chcemy ufac tak niezawodnej intuicji??

Gość wielb
jak będzie chciał anala to znaczy ze zdradza

No tak. Intuicja sie odezwala.. Jak to sie stalo? Nie nalezy ufac facetom nigdy do konca.. Oczywiscie! Milosc i szczerosc, ale facet nie jest taki do konca, nawet jelsi rozmawiamy o najukochanszym mezczyznie naszego zycia, czyli tacie :) Moj 1 zwiazek rozpadl sie, poniewaz moja byla najlepsza przyjaciolka powiedziala mi, ze widziala mojego faceta z 2 bliznaczkami :P Oczywiscie uwierzylam jej, co zreszta bylo prawda, ale ona sama do konca nie byla swieta, bo calowala sie z nim na jakiejs tam dyskotece.. No coz. Trafilam na okaz dziwkarza :P

Jesli facet sugeruje Tobie, ze go zdradzasz, czy nawet mowi Ci o tym, ze jestes taka ladna i napewno masz duzo adoratorow, to jest to juz powod do myslenia. Czy oby to on nie ma tylu adoratorek?? Oczywiscie, ze ma i to przynajmniej 2 :) Po 2 miesiacach znajdujesz w jego aucie dlugi wlos nie pasujacy ani do Ciebie, ani do jego mamy, czy siostry! Alarm :P

Inny sympatyczny glos Twojej intuicji.. Siedzicie sobie w niedzielne popoludnie na kanapie, a on dostaje sygnal! Szczerze... Ilu facetow puszcza sygnal do kumpla? To zalatuje na gejostwo :) Oczywiscie jest to sygnal od nowo poznanej laski..

Inna sytuacja z komorka... Jesli spotyka sie z Toba i ma wlaczona wibracje.. Lub nawet wylacza telefon, gdy idzie pod prysznic. To tez jest znak.. Nie mozesz sprawdzic jego telefonu, bo sie boisz?

Gość nooo ile mozna
Moze nie rob ze swoich doswiadczen poradnika, bo to, co przydarzylo sie Tobie, nie oznacza, ze musi spotkac innych:O

Mowi do Ciebie Kochanie, Kotku, Kruszynko, Slicznotko, Sloneczko... Dlaczego nie powie po imieniu?? Bo boi sie, ze pomyli Twoje imie z imieniem innej panienki? Bardzo mozliwe :)

Oki.. Juz nie bede ;) Jednak to sa sytuacje powtarzajace sie czesto. Nie tylko z mojego zycia sa wziete :) Wystarczy posprzatac jego mieszkanie.. W efekcie koncowym, gdy jest okazja sprawdzic smsy :) Intuicja nie jest w stanie zawiesc zadnej kobiety :) Jestem bardzo dobrym detektywem ;) Przez to zepsulam wiele zwiazkow, ale nie kazda praca jest tak dobrze platna :P Pozdrawiam mocno i koncze temat :D

Gość nnenna
Czesto jak jestescie razem ma wylaczony telefon, lub wychodzi z pokoju rzeby zadzwonic. I zaczyna gadac niby o koledze,ktory fajna laske na boku, wymysla ci zdrady. A naljepsza metoda na sprawdzenie wiernosci jest doslowne przetrzepanie smsow( przychodzacych i wychodzacych) poloczen, duzo mozna dowiedziec sie z gg(mowie o archiwum) ja sama sie o tym przekonalam, po 2 dniach spakowalam torby i sie wyprowadzilam, bo okazalo sie ze 30 letni facet jest sponsorem dla 14- sto latek !!!!!!!!!! tego bylo za wiele.

Gość 888888888888
temat jest ciekawy

Czesto jest tak, ze kobiety oklamuja same siebie, ze ich zwiazek jest swietny, ze facet dba i w ogole jest super, mimo nielicznych sygnalow, ktore naprawde jest warto sprawdzic :) Mi temat nasunal sie juz pare dni temu.. Wydaje mi sie, ze warto jest podzielic sie informacjami i przejrzec mezczyzn przynajmniej tak troszke :)

Gość siluss
Kobieto (tworząca topik) ile Ty masz lat? Sprawdzanie telefonu, smssów, gg to dobre dla nastolatek. Osoby dorosłe jeśli sobie ufają, to nie ma mowy o sprawdzaniu telefonów, komputerów itp

Prowadze wiele spraw :) Sa to z zycia wziete kawalki. Niestety. Nie mowie, ze tego nie robia kobiety, bo to tez sie zdarza, ale kafeteria jest to forum utworzone glownie z mysla o kobietach,dlatego pisze o zdradach meskich (cos na wyglad reklamy-zeby detektywi mieli wiecej pracy w wakacje) A napisalam ten topik,poniewaz pod latarnia zawsze jest najciemniej. Zajmujac sie wieloma sprawami, nie zajmowalam sie swoim prawie 40-letnim facetem. Po 2-letnim zwiazku sprawdzilam jego telefon, a w zasadzie tylko polaczenia przychodzace i wychodzace :) Oczywiscie jestem z nim nadal.. Daje mu 3 tygodnie na poprawe i zakonczenie tamtego tematu. Zwyklam dawac 2 szanse ;)

Gość 888888888888
bli ble bla blu Co to znaczy "prowadzę wiele spraw"?