Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfv

Czy związałabyś się z facetem który w wieku 22 lat jeszcze nie współżył

Polecane posty

Gość cfv

i nie całował się?

Gość a jak
to zalezy dlaczego tego nie robił. Bo tak chciał , czy musiał ( bo np. ma małego ptaka, albo jest beznadziejnie zakompelksiony .... ) albo mu mamusia nie pozwala :P

Gość wieczorem
to wcale nie jest jakoś bardzo późno na pierwszy raz po prostu nikogo nie spotkał , z kim by miał to robic

Gość no pewnie że bym sie związała
ja też takiego miałam..tyle że miał 26 lat,nigdy nie miał dziewczyny z żadną się nie caował i nie współżył...byłam bardzo zadowolona jak mi to powiedział bo właśnie takiego chłopaka chciałam...teraz jest moim mężem :)

Gość a co w tym zlego
??

Gość nnenna
To ze nie bzykal to jeszcze jest ok i raczej plus dla niego, ale ze nie calowal to juz masakra. Jedna uwaga dla ciebie, jezeli zwiazecie sie to nie dziw sie ,ze po jakims czasie znajdzie sobie inna (bedzie chcial porownania!!)

Gość ihaha
hmmm, raczej nie związałabym się z takim, który przede mną z kimś współżył.

Gość nnenna
Inny facet by ci powiedzial" przy jednej dziurze to i kot zdycha" hehe

Gość bo co
Ja z takim jestem. Nie całował się i nie współżył do czasu kiedy się poznaliśmy i jesteśmy ze sobą. Ma 22 lata i jest bardzo kochany

Gość no pewnie że bym się związała
nnenna---nie zgodzę się z tobą że taki chłopak będzie chciał porównania....jak by chciał porównywać to robił by to przez cały czas który był sam...a skoro tego nie robił to widocznie nie miał takiej potrzeby bo wystarczy mu to co ma teraz

Gość nnenna
chlopak ma dopiero 22 lata i uwazam,ze nie bedzie chcial miec tylko 1 kobiety do konca zycia. Zreszta skad jestescie niektore takie pewne,ze wasz facet nigdy nie calowal ani nie mial zadnej laski. Powiedziec mozna rozne rzeczy !!!!!

Gość no pewnie że bym się związała
a dlaczego nie miałabym wierzyć?...widziałam że mnie kocha i wiedziałam że nie kłamie...

to widać :D w większości w takim wieku nie mają żadnych doświadczeń totalni nieudacznicy, brzydcy, niscy, nieśmiali... innej możliwości nie widzę żeby normalny chłopak do tych 2x lat się nie całował. Bo z sexem to się mogę zgodzić :P