Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasnik

NORMALNIE SIE ZALAMALAM

Polecane posty

Gość Facet Z Ikra
wojownik nie jest zle, tez mam 74 w pasie.

Gość grubasnik
siabadabada a jakie mas zwymiary???

Gość xxxVxxx
hm...a co powiecie o wymiarach? -wzrost:162 cm -waga:52 kg -udo:53 cm -lydka:37 cm -biodra:83 cm -talia:69 cm jakas taka nieproporcjonalna jestem :/ jak uwazacie?? prosze o komentarz :*

Madmike- dzięki:) Ale wiesz... Zawsze lepiej być trochę \"pulchniejszą\"... A ze mnie taki wieszaczek:/

Biust 95, biodra 93, talia 76- 77 (tu mogłoby być mniej ale mimo ćwiczeń chyba nie będzie...ale mam to w nosie!!!!):-) Innych wymiarów nie znam:-)

Gość madmike
oj nie - lepiej miec kilka kg za malo niz 1 kg za duzo :)

Gość jaaaaa-----
mad mike przestan!bo ty chyba masz 1 centymetr za malo gdzie niegdzie i stad twoja pasja do malych wymiarow:)

Gość jaaaaa-----
siabadabada!!!jestes najlepsza!!!tak trzymac!!!czlowiek szczesliwy to czlowiek zadowolony z siebie!!!!!:)

Gość jaaaaa-----
wieszaczku dodatkowo duzzzoooo bitej smietany...moze w koncu ci troche sie przytyje:)

Gość Facet Z Ikra
Glupota jest przybieranie na wadze poprzez tkanke tluszczowa a nie miesniowa :o

Gość jaaaaa-----
facet chcialam ci powiedziec ze baby to nie chlopy...ale widze ze dla ciebie przypakowana klata to to samo co biust i przypakowany tylek to tez to samo co apetyczne i kragle posladki!gratuluje widac ze baby nie miales nigdy

Dziewczyny... staram się dbać o siebie:-) Choć nie ukrywam, że z okazji ślubu chciałaby coś zgubić aby \"fajniej\" wygladać w sukni:-) Ale nic na siłę i żadnych głodówek!!!! :-) Jem 5 małych róznorodnych posiłków...(dietka 0k1200 kcal) ale jak zjem 1500 kcal to nie wyrywam włosów:-) Wiecj się ruszam:-) Ale w sumie jestem szczęśliwa:-)

Gość Facet Z Ikra
Moja droga, nie chodzi o to, ze ona ma wygladac jak kulturystka. Chodzi o to, ze walki tluszczu, ktore beda jej zwisaly nie sa apetyczne. Powinna nabrac mase miesniowa, dzieki czemu nie bedzie miala raczek jak zapalki, ale nie powinna byc to masa tluszczowa, bo przez to bedzie miala walki tluszczu na rekach!!!

Gość jaaaaa-----
i tak trzymac!!!skoro wychodzisz za maz tzn ze sie podobasz...:)moj maz tez mi nie kaze sie odchudzac do rozmiaru 36 bo woli mnie taka jaka jestem a mam wlasnie takie podobne wymiary jak siabadaba i grubasnik:)

Gość jaaaaa-----
facet ja mysle ze jej raczej o inne przytycie chodzi a nie umiesnianie rak itp...ale oczywiscie sie z toba zgadzam co do tych czesci ciala...przepraszam ze sie unioslam ale kobieta musi gdzieniegdzie miec troche tluszczu i tyle:)chyba wiesz o co mi chodzi...;)

Gość jaaaaa-----
i mi rowniez:)siabadabada pokrewna dusza...malo jest takich 'normanie' podchadzacych do wagi kobiet...

jaaaaaa...:-) :-)🌻 Mój N. twierdzi, ż kobieta powinna mieć apetyczne kragłości. I nawet nie bardzo jest zadowolony, że planuje zgubić te parę kg do sukni;-) Ale jak mówiłam...uda sie to super...a jak nie to trudno:-) Byle nie przybierać na wadze!!!!:-D A małe szaleństwa od czasu do czasu są nawet potrzebne!!!!;-)

Gość jaaaaa-----
szczegolnie ze fajnie te szalenstwa potem spalac z mezem:)lepiej sie nie odchudzaj bo za jakis miesiac stres da sie we znaki i waga te 2-3 kilo sama zejdze:)wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia....:)

Gość Soniula
Ej, no coś Ty, jest totalnie dobrze. Ja mam 157 cm wzrostu i ważę 54 kg. I wszyscy mi mówią, że świetnie wyglądam. Bo nie jestem jakaś strasznie chuda, tylko ładnie zaokrąglona.

Hehe... Co do mnie... No dobrze byłoby przybrać mięśni, ale w pewnych miejscach trzeba po prostu przytyć:) Potem zajmiemy się tymi mięśniami:P

Słowem więcej zdrowego podejścia do życia:-) Jestem bardzo szczęśliwa:-) I WAM życzę wszystkiego dobrego:-)

Gość grubasnik
tak spytam ostatni raz:to powinna sie wg.was odchudzac??? zalezy mi na ocenie innych

Ty sama musisz zdecydować:-) Jak sie TY czujesz. :-) Nikt nie ma prawa kazać Ci robić to czy tamto! Jak Ci każą zgubić 20kg to zrobisz to? Bzdura!!! Dla mnie jesteś ok:-)

Gość grubasnik
dzieki dziewczynki bardzo :)

Gość piziunka
jestes tlusta swinia bleeee chrum chrum chrum