Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubasnik

NORMALNIE SIE ZALAMALAM

Polecane posty

Gość grubasnik
aha:(spoko chyba jednak trzeba diete

Gość piziunka
one ci specjalnie wkrecaja zebys nie wygladala lepiej od nich wielorybie

Nie zwracaj uwagi na takie komentarze... Jeśli źle się czujesz, to oczywiście przejdź na dietę:) Ale trudno też ocenić, czy jesteś \"pulchna\" tylko z cyferek:)

Gość dumdupa
ja mam 164cm wazyłam w zime jakos 56-57 kg przyszły te pierwsze upały, ja rowerek, dietka itp schudłam szybciutko do 54kg - wygladałam zajebiscie teraz przed 2 tygodoniami znów schudłam do 51kg - zaaajebiscie! a teraz? obzeram sie jak prosie i juz wazyłam sie dzisiaj i 56 kg!!! koszmar!!! cielątko ze mnie :o miałam sie od dzisiaj odchudzac a juz pochłonełam 3 kajzerki i paczke ciastek :(:(:(:(:( dobrze ze moj chłopak dzisiaj przyjezdza i zostaje u mnie do niedzieli, przy nim to sie wstydze tak obżerać.... uheh.

Dziewczyny ważne są proporcje ciała! Nie żadne cyfry! Wszystko zależy od typu szkieletu i układu mieśni oraz.... rozłozenia tkanki tłuszczowej!:-)

ja tez powinnam sie odchudzac ale nic na sile zawsze mam usmiech na twarzy ludzie maja gorsze problemy na swiecie najwazniejsze to dbac o siebie:)

Gość bijou18lbn
grubaśniku mi sie wydaje że ty jesteś takiej grubej kości tzn szerokie biodra i wogóle bo ja mam podobne wymiary udko-53 cm łydeczka-38 cm pupa-94 cm talia-68 cm wzrost- 165cm waga-55 kg przy takiem wzroście masz np szczupłe łydki, nie masz co narzekac, tylko pewnie masz szerokie biodra jest spoko;D

Gość bijou18lbn
ja przez 3 miesiące chodziłam na fitness:) jeżeli chodzi o wage- to nie schudłam. Nabrałam za to masy mięśniowej i wyżeźbiłam ładnie sylwetke i wyglądam teraz dosyć proporcjonalnie. Jdnak dalej zamierzam chudnąć żeby jak wróce do szkoly wyglądać super:). może ty też spróbuj i nie będziesz narzekać;)

Gość grubasnik
no biodra mam szerokawe nawet :(

Gość bijou18lbn
no to może powinnaś popracowąć troche nad pupą jeżeli czujesz sie gruba zeby nie było tłuszczyku na bioderkach (o ile go masz;). Widze, że masz ten sam wzrost co ja i jesteś nawet szczuplejsza w tych swoich obwodach, tylko pewnie masz szersze biodra;) Szczerze mówiąc ja też sie czuje czasem gruba ale wciąż pracuje i ćwicze żeby nie mieć rozlazłego ciała tylko ładne mięśnie i dzięki temu nie narzekam;)

Gość bijou18lbn
ćwiczenia są dobra meodą;) Mi zawsze po ćwiczeniach poprawia sie humor i jestem zadowolona że dałam z siebie wszystko i nawet potem nie chce mi sie jeść, bo myśle że szkoda efektów i spalonych kalorii;)

Gość DO GRUBASNIKA
do autorki tego topika ! bardzo ci wspolczuje i bede trzymac kciuki zeby ci sie udalo schudnac bo to chyba zle byc takim monstrum. A jak to sie stalo ze az tak duzo wazysz? duzo jadlas? albo tluste jadlas? albo slodyczami sie tak doprowadzilas? Ja nie mam problemow z tyciem i moge jesc co chce ale dlatego wspolczuje tobie bo ja bym sie chyba zaplakala jak bym tyle wazyla pewnie masz tez problem z ciuchami? Zycze ci powodzenia w odzyskaniu normalnej wagi