Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadina

klujacy bol jajnika w polowie cyklu,czy ktoras tez tak ma??

Polecane posty

Witam, co miesiac dokladnie w polowie cylku (srednio jest to 14-15 dzien) odczuwam klujacy bol mysle ze jajnika,raz czuje go z jednej raz z drugiej strony,ale nie jest to tak ze co miesiac z innej strony,tylko np.3 razy pod rzad boli mnie prawa strona,itp.mysle ze wtedy wlasnie mam owulacje, miesiaczki mam co 30-32 dni,ale raczej bezbolesne, a jesli boli mnie brzuch to 1 dzien i przestaje, czy ktoras z Was tez odczuwa taki bol?? najbardziej to boli gdy siadam,wstaje,ide po schodach,itd

Gość magdalena255
ja tez mam taki bol w polowie cyklu ale nie zawsze, nie w kazdym cylku, tylko co kilka miesiecy,to jajeczkowanie

ale czy to jest normalny bol?czy tak maja niektore kobiety?

Taki ból nie jest żadną patologią! To normalne! To jeden z \"objawów dni płodnych\". Może też pojawić się tzw \"plamienie owulacyjne\". I to też normalne!!! Te objawy nie występuja u wszystkich kobiet :-)

JA odczuwam i wcale mnie to nie martwi a wręcz przeciwnie czuje, że jestem kobietą i że wszystko tam działa sprawnie :) nie przejmuj się, masz po prostu owulację. No chyba że ból będzie się przeciągał wtedy idź do ginekologa

dzieki, mnie boli tylko jeden dzien i na drugi zawsze juz jest ok;) wiec to chyba normalne,dziekuje,papa;)