nadina 0 Napisano Lipiec 16, 2007 Witam, co miesiac dokladnie w polowie cylku (srednio jest to 14-15 dzien) odczuwam klujacy bol mysle ze jajnika,raz czuje go z jednej raz z drugiej strony,ale nie jest to tak ze co miesiac z innej strony,tylko np.3 razy pod rzad boli mnie prawa strona,itp.mysle ze wtedy wlasnie mam owulacje, miesiaczki mam co 30-32 dni,ale raczej bezbolesne, a jesli boli mnie brzuch to 1 dzien i przestaje, czy ktoras z Was tez odczuwa taki bol?? najbardziej to boli gdy siadam,wstaje,ide po schodach,itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdalena255 Napisano Lipiec 16, 2007 ja tez mam taki bol w polowie cyklu ale nie zawsze, nie w kazdym cylku, tylko co kilka miesiecy,to jajeczkowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara szafa kuchenna 0 Napisano Lipiec 16, 2007 To ból okołoowulacyjny:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadina 0 Napisano Lipiec 16, 2007 ale czy to jest normalny bol?czy tak maja niektore kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara szafa kuchenna 0 Napisano Lipiec 16, 2007 Taki ból nie jest żadną patologią! To normalne! To jeden z \"objawów dni płodnych\". Może też pojawić się tzw \"plamienie owulacyjne\". I to też normalne!!! Te objawy nie występuja u wszystkich kobiet :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadina 0 Napisano Lipiec 16, 2007 stara szafa kuchenna ---- dziekuje bardzo za odpowiedz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadina 0 Napisano Lipiec 17, 2007 czy ktoras z was ma odczuwa jeszcze taki klujacy bol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uzależniona 0 Napisano Lipiec 17, 2007 JA odczuwam i wcale mnie to nie martwi a wręcz przeciwnie czuje, że jestem kobietą i że wszystko tam działa sprawnie :) nie przejmuj się, masz po prostu owulację. No chyba że ból będzie się przeciągał wtedy idź do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadina 0 Napisano Lipiec 17, 2007 dzieki, mnie boli tylko jeden dzien i na drugi zawsze juz jest ok;) wiec to chyba normalne,dziekuje,papa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uzależniona 0 Napisano Lipiec 17, 2007 No to tak normalnie. Mam to samo. Nie martw się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach