Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak orgazmu

Czy podczas stosunku do pochwy wchodzi tylko penis czy tez część jąder?

Polecane posty

ło matko - o co pytałaś rodziców i co ci odpowiedzieli ?

dziewczyno kompa to ci oni moga sprawdzac, masz taka opcje ze mozesz kasowac historie i ci nic nie znadja;) wiec smialo mozesz szukac w google:)

Gość brak orgazmu
nawet nie mogłam zapytac, chciałam czasem o sexie porozmawiac to dostałam taki ochrzan ze w głowie sie nie miesci

Gość brak orgazmu
ja w zyciu na zadnej dyskotece nie byłam, kompa mi kupili ale to tylko do nauki, nawet teraz na forum jak pisze to musze uwazac jak ktores z dodzicow wejdzie to sobie niby gram

Gość brak orgazmu
ojciec bardzo dobrze zna sie na kompach, pracuje przy komp. i sprawdza mi komputer, nic nie da sie ukryc

Gość brak orgazmu
raczej nie zacofani, mama jest nauczycielką w liceum, tata informatykiem, ale oni uwazaja ze ja tylko i wyłacznie powinnam sie uczyc!!!!!zero rozrywek

rodzice strasznie zacofani - współczuje - wole żeby forum ci pisało niż masz sie osmieszać zadawaniem takich pytań kolegów czy kolezanek . co wpisać w gogle ?

Gość brak orgazmu
czesto i gęsto płaczę z tego powodu, normalnie czuje sie jak w klatce,nawet wakacje spieprzone mam, zajmuje sie młodszym bratem, i tylko opieka i dom i spacer z psem

Gość brak orgazmu
nie pytam kolezanek bo one i tak juz nasmiewaja sie ze mam taka sytuacje,ze zyje jak w wiezieniu, jedyna moja rozrywka to komputer, ale to tez musze uwazac, cały czas zerkac czy stroz nie nadchodzi

ej no kurwa czemu oni cie tak traktuja? kurde mam kolezanke ktorej rodzice mowia ze szkola to jej praca i ma byc dobra, ma dobrze sie uczyc, itp i jak np miala jakas slaba ocene na koniec roku to z wakacji nici:(jej rodzice maja dosyc kasy wiec ona zawsze zagranice jedzie a w tym roku nigdzie nie pojedzie bo 3 miala na koniec z czegos;/ tylko ze ona moze chodzic na dyskoteki i nie ma az takiego rygoru jak ty... jest jedynaczka i moze dlagtego rodzice ja tak traktuja.. a ty nie mozesz sie jakos postawic? nie wiem co ci poradzic bo sytuacja dosyc trudna...a nie mozesz np wziac brata i wyjsc gdzies do centrum? ty sie np spotkasz z przyjaciolmi a braz jak jeszcze jest bakiem to sie gdzies na jakims placu pobawi:)

Gość kocica Konstancja
no, to widzę, że mamy już peace and love :) brak orgazmu, współczuję. Choć twoja sytuacja mnie nie dziwi, bo moi teściowie również mają wyższe wykształcenie, a z dziećmi na temat seksu z zasady nie rozmawiali. Co więcej, kiedy mój mąż, który jest malarzem, rysował schematy anatomiczne jako ilustrację, odpowiadając na dotyczące współżycia pytania młodszej siostry, tesciowa niemalże rzuciła się na niego, krzycząc, że "demoralizuje dziecko". A "dziecko" miało 17 lat :D Bywa i tak.

a nie ma szans zebys sie postawila? powiedz im to samo co nam napisalas, moze w koncu zrozhumieja, zreszta masz teraz wakacje i co masz caly czas w domu siedziec??

dobre :D - moja mama mnie zawstydza - ona nigdy nie miała skrupułów by ze mna rozmawiac na temat intymne - tyle , że to mnie onieśmiela bryyyy. Dam ci moją mame na tydzień - jest straszną luzara :D

Gość brak orgazmu
ja akurat nie mam problemu z nauka , same pozytywne bardzo dobre oceny.Oni juz tacy są, ja ich nie zmienie,a buntowac sie nie bardzo moge, jak sie buntowałam to oberwałam od ojca po twarzy, oni ciagle mi powtarzaja ze jestem w takim wieku ze nie pora jeszcze na rozrywki, a tylko mam sie uczyc i ich słuchac..to tyle, ide bo juz musze zwolnic komp.moj czas sie skonczył,jutro tu zajrze, dziekuje za odpowiedzi i pzrepraszam madchen- ale jak mi napisałas ze jestem tepa to popłakałam sie bo zrobiło mi sie przykro , i dlatego Cie wyzwałam, przepraszam ale to były nerwy- miłego wieczoru wszystkim- papa

Gość kocica Konstancja
nie ma co, krótko trzymają dziewczynę :O Krótko i w ignorancji, gdyby się zakochała i poszła z kimś do łóżka, byłaby niesamowicie bezbronna. Przecież każdy może jej wmówić co zechce :O A gdyby trafiła nie wygłupy na kafe, tylko na cynicznego dupka w realu? :D teraz mam moralniaka z powodu tego silikonu do zastosowania w analu :D

boshe ja nie wiedzialam:( przepraszam:( ale napisalam to co od razu pomyslalam:P ale racja, niektorzy moze naprawde nie maja jak sie dowiedziec o co w tym wszystkim chodzi:(

Autorko juz cie lubimy wszyscy - wpadaj - zaczernij nika bo zostałaś przyjeta do naszej rodzinki 🌻

Gość kocica Konstancja
widzisz, i obie mamy nauczkę - ja z wygłupami, a ty z krytyką :D :D

no co racja to racja:P tylko kurde tak jak ja rodzice trzymaja w zamnknieciu, to co jakiegos chlopaka pozna to on ja moze wykorzystac bo dziewszyna zycia nie zna... nie zazdroszcze jej :( ...

Gość kocica Konstancja
tak to jest jak rodzice trzymają dziecko pod kloszem, oderwane od realnego świata. Pewnie są przekonani, że robią kawał dobrej roboty i niewinna córka pewnego dnia im za to podziękuje... :O

Bo wybaczcie - ale niektórzy rodzice mają nasrane w głowie - własnie takie dzieci co nie znaja zycia i sa trzymane pod kloszem żle kończą , bo kiedy juz beda po za zasięgiem rodziców -18lat to zaczną prawdziwe zycie tyleże ze zdwojona siłą .

Gość kocica Konstancja
jeżeli do tej pory ktoś jej przy pierwszym stosunku dziecka nie zafunduje :( O antykoncepcji też się za dużo w szkole nie dowie, a z rodzicami najwyraźniej nie będzie o tym rozmawiać.

w sumie miła osóbka - co nie ;)

Gość suszaaaaaa
czytając pierwsze wypowiedzi śmiałam się w głos, ale to się popsuła. Nie dziwiłabym sie pytaniu, gdyby nie ten mylący nick. Myślę, że to podpucha. Jak dziewczynka nie wiedząc ile wchodzi... wie o orgaźmie.....

Gość karolińcia.
Ej no bez przesady, chyba słowo orgazm słyszała, pewnie nie do konca wie co to jest, dlatego mysle taki nick przy okazji

Gość o orgazmach słyszał każdy
:) co nie znaczy, że każdy wie jak smakują i jak je osiągnąć. Sądzisz, że każdy kto wie czym jest orgazm, współżyje?