Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak orgazmu

Czy podczas stosunku do pochwy wchodzi tylko penis czy tez część jąder?

Polecane posty

Gość brak orgazmu
bo ta niemczucha mnie od tepych wyzwała, to ja w odwet

szmatko niemiecka to do mnie? nie wiem wszystkiego na potege ale nie zadaje takich oczywistych pytan! widac ze masz jeszcze prsto w glowie i sie do nauki wez... moze jest jakas szansa ze sie czegos nauczysz.. i twoj nick to nie powinien byc brak orgazmu tylko brak orgazmu i kultury... to ze mnie wyzwalas swiadczy tylko o tobie, nie o mnie...

Gość nie wiadoma
ktore to pochcwa to ta po niecy odpytam a tymi wargami czy to tam gdzie jest ta dziura w razgach ??

brak orgazmu bo jestes tepa! nie bojmy sie nazywac tego po imieniu! kurde az nie wierze ze sa jeszcze ludzie ktorzy nie wiedza o co chodzi w tym wszystkim... wiesz ty mnie mozesz wyzywac, jednym uchem wpadlo a drugim wypadlo, tylko to ze tak mnie zazwalas swiadczy tylko i wylacznie o tobie, szmatko niemiecka - widac ze jestes rasistka... super...

drogi braku czegostam, wez se butelke po piwie i poprobuj, ewentualnie pacnij sie ta butelka w leb, potem zaloz bloga i opisz przezycia

brak orgazmu, czy ty chodzilas na biologie? czy sluchalas kiedy nauczyciel mowil o narzadach faceta i kobiety? bo mi sie wydaje ze jednak ciebie wtedy nie bylo...

Gość kocica Konstancja
uuu... to ja zwijam żagle :O A było tak miło 😭

Gość było miło dopóki się madchen
nie wtryniła

to jak juz krytykujesz to rob to z umiarem i poszanowaniem innym, z powodu ich niewiedzy

Gość kocica Konstancja
no i nie poniesiemy dalej kaganka oświaty :( Będzie mordobicie. Jak się skończy, wpadnę obejrzeć te stosy trupów :P

nie no nie moge.. takie debilne pytania dziecko zadaje a wy mnie krytykujecie.. no okiej juz sie nie wtracam i sobie ide.. pewnie autorka to ta sama osoba ktora napisala - czy moge byc w ciazy jesli na mydle sa plemniki, i czy przez majtki moge byc w ciazy....tylko usiasc i plakac

Dobra - to zacznijmy BEZ AGRESJI - OK :D

dobrze ze autorka zadajw tego typu pytania, co swiadczy o niej dobrze....nie ma dziewczyna doswiadzcwenia widocznie sie wczesniej nie interesowała tymi sprawami gorzj byłoby gdyby spytała np. co jest stolicą Polski? nie prawdaż?

prawda, prawda ale takie pytania to ze mozna sie zalamac.. jestem taka osoba ze lubie krytykowac jesli ktos cos zle robi i dlatego tak ja skrytykowalam... ale do cholery jasnej nie wyzwalam ja od polaczka! nie jestem jakas glupia rasistka tak jak autorka!!

ale wyzwałaś od tępaków, nieprawdaż?

Do autorki - stolica polski - to ?

Gość Mszana Dolna

Gość brak orgazmu
jesli chodzi o moja widze to musze cie zaskoczyc, ale bardzo dobrze sie uczę

nie wyzwalam od tepakow, powiedzialam ze jest tepa, a to jest roznica.. zreszta niech ktos napisze prawde - kto po przeczytaniu tego posta mial cos innego na mysli, czy ktos myslac-ok napisze jej prawde, bedzie wiedziec o co cho... na pewno wiekszosc z was tak pomyslala, moze ze nie ejst akurat tepa ale glupia czy cos... tylko nikt tego nie napisal a ja to napisalam.. i taka jest roznica...

ja nie mowie ze sie zle uczysz, ale chyba po gimnazjum( o ile jestes po gimnazjum bo nie wiem ile masz lat) powinnas wiedziec o co chodzi... takie pytania to moze zadac dziecko ktore ma 5 lat...

haha....tępa a tępak to wg ciebie nie to samo?1 ludzie trzymajcie mnie bo padnę

dobra to nie dla mnie 🖐️ To ma być zabawa a nie wyzwiska - wyluzujcie :D

Gość anita lipnicka
No sorry, ale na biologii nie uczą tego czy do pochwy wchodzą także jądra o seksie analnym już nie wspominając

No to masz gogle wpisz co chcesz i masz odpowiedzi :D Kamasutry też nie uczą - a jednak wiekszość zna:D Goraco pozdrawiam .

i wszystko jasne.. dlaczego nikt nie chce napisac co sobie pomyslac przed napisaniem odpowiedzi do autorki?\' tacy swieci wszyscy jestescie a mnie krytykujecie...

Gość brak orgazmu
w google nie wpisuje takich haseł, rodzice przegladaj mi kompa, nie umiem tych haseł zlikwidowac,a tu na forum moge pisac co chce,,,moi rodzice sa moze inni , nie moge z nimi rozmawiac o sexie to dla nich temat tabu, dlatego weszłam na forum

Gość brak orgazmu
bede miec 17 w tym roku