Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakrapiane kukułcze jajo

przebarwienia od słońca przy przyjmowaniu hormonów

Polecane posty

help help help :( biorę pigułki anty, wiem, ze nie można się opalać i nie opalałam się , smarowałam twarz kremem z dużym filtrem a wyglądam tak jak w nicku :( Już po ubiegłorocznych wakacjach mam przebarwienia na skroniach, wtedy wystawiałam się na słońce nie przeczę ale w tym roku, nauczona przykrym dośwadczeniem nie. Mimo to mam kilka nowych plam i to w bardziej wyidocznych miejscach :( Czy to da się jakoś usunąć? Miał ktoś taki problem? Będę wdzięczna za każda skuteczną wskazówkę.

:( nikt mi nic nie doradzi?

Gość karo_87
hej!mam ten sam problem, właściwie podobny. wystawialam sie na slonce i nigdy nie bylo zle bo mialam filtr. raz kolezanka uzyczyla mi kremu z filtrem a okazalo sie ze to nie byl krem z filtrem tylko przyspieszacz i mam straszne przebarwienia na plecach.bylam u lekarza i przepisal Dexapolcort. stosuje 5 dzien ale mam wrazenia ze sa jeszcze bardziej widoczne. bede stosowac jakis czas pozniej sprobuje czegos innego jak nei zejdzie. jezeli znajdziesz cos skutecznego to napisz mi prosze bo to wyglada okropnie:( dzieki wielkie