Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gartada

jak spia wasze niemowlaki?

Polecane posty

Gość gartada

ja postanowilam robic wszystko wg ksiazki jezyk niemowlat i jak moja mala nic nie boli to wyglada to tak: budzi sie, je (ok 15 min co 3 godziny), bawi sie( ok godziny), spi (od godziny do ok 2 godz) i tak na okraglo po kapieli ja karmie, bawi sie, i idzie spac na noc ok 6-7 godzin snu i tak w kolko dodam ze nie karmie jej na zadanie tylko co 3 godziny, jak zazypia przy cycu to pozwalam jej drzemac ok 10 min i budze ja -to okrutnie brzmi- zeby sie bawila fajny ten plan - dziecko szybko sie go uczy i wszyscy sa szczesliwi:D

Gość ta moja cholera
to chyba wogóle nie śpi

Gość trele- morele

Gość do paulki
12 godzin bez jedzenia?????

Gość matematyks
6+4 = 10

moj mały też śpi całą noc be zjedzenia tylko że od 21 do 7 rana :-)

a moja Izka spi od 8 do 5 i je butle a potem do 7.30-8 ale ostatnio to bardzo zle sypia ... zabki... goraco... czy ma ktos jakis zloty srodek na te bolaczki ?? Izka ma pol roczku:D

mój też ząbkuje ale w nocy śpi jak narazie :-) nic nie poradzisz... gorąco tak,może przykryj ją jakims kocykiem,miska z zimną wodą w pokoju,może być mokra pielucha na kaloryfer-też cos daje...a na ząbkowanie polecam PANADOL-napewno już wiesz :-) ale polecam

Gość mammmamio
viburcol-czopki homeopatyczne, przeciwbolowe, przeciwgoraczkowe, uspokajajace np. na zabkowanie

Gość mammmamio
Moja Zoska spi od okolo20-21 do 6-7, flaszka mleka i jeszcze z 2 godzinki. Potem okolo 10 drzemka pol godziny. Jak nie ma drzemki to 11-13, a potem 16-17.

Gość mammmamio
Ma 8 miesiecy.

panadol..tak wiem :) tylko ze niechce jej faszerowac od malenkosci, a z drugiej strony zal mi bidulki jak placze przez sen--to nie chodzi o mnie, ja moge sie budzic, wazne zeby ona byla spokojna :) na te upaly faktycznie sproboje ta miske :) dzis:D napisze jutro jak poszlo:D

Gość mammmamio
viburcol- jest calkowicie bezpieczny, to lek homeopatyczny dla niemowlat od pierwszego dnia, mozesz podac tylko pol czopka.Zeby przeciac zamocz w cieplej wodzie w tej folii, to sie nie pokruszy.

Gość margolino
mozna tez psikac woda takim zraszaczem do kwiatow, super nawilza i schladza powietrze,

dziekuje dziekuje :D mam tez zamiar zainwestowac w dobry wiatraczek i pomieszac powietrze przed spankiem :)