Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgladajaca sie

rozejrzyjcie sie wokol i odp prosze

Polecane posty

Gość rozgladajaca sie

Witam :). Jak to jest naprawde ?? Jak rozgladam sie wsrod swoich znajomych i rodzinie to jestem w stanie stwierdzic ze najlepiej ukladaja sie zwiazki ktore zdecydowaly sie po w miare krotkim okresie bycia razem na wspolne zycie do grobowej deski natomiast te ktore chodza ze soba po 4 lata i wiecej bez decyzji o slubie tak naprawde rzadko do niego "dochodza'. Jak to jest w Waszym srodowisku ??

Gość no dobra..........
zalezy ile ma sie lat ;) jesli sie zaczyna w wieku 20 , to 3-4 lata to krotko a jesli blizej 30 - to dlugo ;)

Gość rozgladajaca sie
oczywiscie znalaz sie szybko przeciwnik slubu ;p. Nie chodzi mi tu o wyznaczanie jakiejs konkretnej granicy. Pytam z ciekawosci, oceniajac statystycznie ;).

Gość odezwij się
masz racje moja mamma i mój tata razem byli krótko narzeczeństwem teraz idzie im 28 ......

Gość rozgladajaca sie
ok zapomnialam wspomniec, nie chodzi mi oczywiscie o pary ktore zaczynaja sie spotykac w wieku nastoletnim ;) tyko tak bardziej kolo 25-3.... :)

Gość varicella
Owszem, ostatnio w mojej rodzinie 4-letni związek się rozpadł, a póroczna znajomość skończyła się ślubem i jeszcze nie możemy wyjść z szoku..