Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utrelka

małżeństwo z rozsądku

Polecane posty

Gość utrelka

Gość utrelka
proszę napiszcie prawdę, czy któraś z was wyszła za mąż bardziej z rozsądku niż z miłości i jest szczęśliwa ? czy można pokochać męża w trakcie trwania związku ?

Gość zmotoryzowana
Kiedyś małżeństwa były aranżowane i jakoś ludzie ze sobąwytrzymywali do końca życia ;) Myślę, że się da. Ale na pewno nie jest to rozwiązanie dla każdego.

Gość xxxxxxxxxxxxxx
nie da się... tzn. moze ci sie wydawać, ze go kochasz, ale do momentu, kiedy na twojej drodze nie pojawi sie ktoś, do kogo poczujesz chemię. Ja myślę, że lepiej poczekać na własciwą osobę.

Gość utrelka
a co z sexem wtedy ?

Gość no jak co z seksem
jest małżeństwo, jest seks. Czy się komuś podoba czy nie

Gość utrelka
czy musi być na początku chemia żeby być szczęśliwym ?

Gość zdecydowanie tak

Gość utrelka
ale czy ten seks może być udany ?

Gość zdecydowanie tak
W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J

Gość utrelka
o co chodzi z tą grą młoda emerytko ?

Gość utrelka
do ZDECYDOWANIE TAK --> widzę że jesteś osobą bardzo impulsywną i agresywną w swoim zachowaniu. a to nie wróży nic dobrego na przyszłość. zobaczysz w przyszłości na ile ci tej chemii wystarczy. nie spodziewam się że potrafisz przeżywać uczucia wyższe dlatego też nie wierzę że jesteś osobą zdolną do jakiegokolwiek związku z drugą osobą. dlatego na przyszłość nie zabieraj głosu jak nie masz nic do powiedzenia. pomyślności!!!!!!!w miłości!!!!!!!

Gość zmotoryzowana
Chemia starcza na pół roku i nie nazywałabym tego miłością. Na resztę życia musi starczyć szacunku, przyjaźni, przywiązania i wspólnych celów.

Gość ghf
nie wychodź za mąż z rozsądku, zmarnujesz sobie życie :o nie rob tego!!!!

Gość utrelka
ale powiedz mi zmotoryzowana czy ta chemia musi być na początku czy może pojawić się w czasie trwania związku?

Gość utrelka
a tak w ogóle to co tak naprawdę znaczy małżeństwo z rozsądku ? może ja mylę pojęcia ?

Gość jggertyy
Chemia to instynkt, chemia to feromony. Albo czuje się to natychmiast, lub prawie natychmiast, albo nigdy. Tego nie można się nauczyć, to jest albo tego nie ma. G...o warte jest malżeństwo bez tej "iskry bożej". Mówię z racji 21-letniego małżeństwa, które było moim udziałem.

Gość co wy gadacie
a ile jest małżeństw które się pobierają bo dziecko jest w drodze ? i co i to nie jest z rozsądku ??? a jak się zna partnera ileś czasu i na początku się podobał ale przed ślubem powychodziły różne wady i kobieta tłumaczy sobie aaaa...tam ma inne cechy dobre i wtedy nie ma tych motylków tylko uwaza że chłop jest dobry a nawet bardzo dobry , to to niejest z rozsadku ?????????

Gość Karolina

Wyszłam z rozsądku za mąż ale nie ma miejsca na miłość. Nie miałam sukni ślubnej w bieli bo tylko z miłości. Zawsze zakochiwałam się bez wzajemności dlatego zrezygnowałam świadomie że szczęścia i miłości.