Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata---

pytanie do mężatek

Polecane posty

Gość agata---

Kochane mam do was pytanie, dla mnie dosc wazne, jestem z chlopakiem 8 miesiecy to moj trzeci powazny zwiazek, mam 24 lata, moje dwa poprzednie trwaly po dwa lata i rozpadly sie. Nie chce byc zle zrozumiana.... nie chce aby moj terazniejszy zwiazek spelzl na niczym, chcialabym zeby ten facet byl moim mezem:) nietsety malo o tym wspomina, przebakiwuje cos nie cos testy w style " gdy bedziesz moja zona" itd itp ale to takie nie na powaznie ja jestem juz w takim wieku ze potrzebuje zapewnienia, bezpieczenstwa... i moje pytanie czy wasi faceci sami wpadli na pomysl aby sie oswiadczyc, czy kobiecymi sposobami probowalyscie cos zdzialac oczywiscie nie chce go zaciagac na sile, nie chce mu sie oswiadczac, byc moze nie ma ze mna takich planow, wolalabym o tym wiedziec, nie chce byc z kims przez 4 lata i zeby potem znow sie to rozpadlo bardzo prosze madre kobiety o rade, bede na kafe za godzine, licze ze mi doradzicie

Gość piekna kobieta
Masz dopiero 24 lata !!!! Co z toba ? koniecznie chcesz juz meza? Ja mam 31 i dopiero bede wychodzic za maz. Za rok. Nie spiesz sie tak bardzo

Gość agata---
teksty w stylu* (przepraszam za bledy)

Gość rfofoaooa
Żałosne. A oprócz wmanewrowania faceta w małżeństwo masz jeszcze zamiar coś w życiu osiągnąć?

Gość agata---
piekna kobieto wiem o tym ze mam dopeiro 24 lata, moze jest w tym duzo racji co mowisz, jednak ja w srodku gdzies boje sie ze nic z mojego terazniejszego zwiazku nie wyjdzie a zalezy mi na tym facecie, to co pisze wynika z mojej obawy....

Gość agata---
jestem na tyle inteligentna osoba:P ze spodziewalam sie takich odpowiedzi, na pewien sposob mi one pomagaja, jednak boje sie ze wypowiedzi wyzej sa od osob ktore maja jakiegos inengo rodzaju kompleksy

Gość agata---
albo inaczej zadam pyatnie jak zaczac powazna rozmowe z facetem, aby nie wyjsc na natretna mysle ze to pytanie zadaje sobie nieraz wiele kobiet, ktore chca za wczasu wiedziec na czym stoja, zwlaszcza takie ktore juz sie spazyly;/

Gość mam pytaniee
kiedy pierwszy raz poszliscie do łóżka

Gość agata---
po 2 misiecach

Gość Ty powaznie czy zartujesz
????? :o Bo jak powaznie to psychologa polecam a nie slub! 8 miesiecy razem , masz 24 lata i to Twoj ZYCIOWY CEL??? Lo matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A potem sie ludzie dziwia ze 50 % slubow konczy sie rozwodami , pozostale 40 % zdradami a pozostale 10 % to szczesliwe wdowy :D

Poczekaj jeszcze, skoro to Twoj zyciowy partner i wogole to napewno Ci nie ucieknie ... to raczej facet powinien zainicjowac malzenstwo, a Tobie sie spieszy jak by sie palilo, spokojnie ;)

Gość agata---
zyciowych celow mam kilka;) jak chcecie przynudzac to podziekuje

Gość Gram na Flecie
aby nie wyjsc na natreta? Wlasnie w tym problem, a moze inaczej, jak i co zrobic zeby nie byc tym natretem, mazwijmy rzeczy po imieniu agata...nie usidlisz nikogo na sile, nawet jak bedzie Ci sie wydawac ze jestes w stanie wszystkim pokierowac wedle Twoich zachcianek...najlepiej bedzie jak facet sam zechce byc Twoim mezem, ale co zrobic zeby zechcial nic dobrego nie wrozy, czlowiek to nie rzecz...;-) powodzenia

Gość agata---
Gram na Flecie dziekuje na odpowiedz, masz racje ale zobacz jest wiele zwiazkow gdzie dziewczyny czekaja po kilka lat i nic ztego nie wychodzi, czy jest sens marnowac najlepsze lata swojego zycia;) pisze tak dlatego bo mojej kolezanki chlopak z ktora byl dobrych pare lat zostawil ja, poznal inna odrazu i oswiadzyl sie tamtej po pol roku... dziewczyna zaluje etraz ze nie zapytala;P

Gość kaczuszka188
autorko topicu walnij z grubej rury, jak zwieje to znaczy ze nie chce ciebie za zone i raczej nie bedzie chcial;) przynajmniej bedziesz wiedziec;) czasu nie starcisz wtedy;)

Gość cos ludzie pomyslu
nie maja

Gość agatko upewnij sie
czy on oby na pewno jest juz po rozwodzie

Gość szczęśliwa mężatka_
Mój mąż oswiadczył mi się po 3,5 latach znajomości. Wcześniej wiele razy rozmawialiśmy o wspólnym życiu, planach, marzeniach. Byliśmy przekonani, ze sie kochamy i chcemy założyc rodzinę. Teraz jestem szczęśliwą mężatką! Same zaręczyny przeczuwałam bo kazał mi pójsć zmierzyć rozmair pierścionka :)