Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkjkj

CO MAM ZROBIC????????????

Polecane posty

Gość kjkjkj

Jestem z chlopakiem prawie od 4 lat. Kocham Go , ale.... Ostatnio zaczelam pracowac i poznalam w pracy chlopaka, ktory bardzo mi sie podoba. Ciagle o nim mysle, zastanawiam sie jakby to bylo, gdyby byl przy mnie, gdyby przy mnie zasypial i budzil sie, gdyby spedzal ze mna kazda wolna chwile... Nawet jak jestem z chlopakiem to wyobrażam sobie ze on jest przy mnie. On nie okazuje mi jakiegos wielkiego zainteresowania, ale czuje , ze jakbym sie postarala to by sie zmienilo. I nie wiem co robic? :( Z jednej strony kocham mojego chlopaka, a z drugiej strony ciagle mysle o Nim....

Gość cyniczek nowy
Zastrzel się. Ja bym to zrobił ale jestem daleko. Choć szkoda kul na takie zdziry...

Gość kjkjkj
Pomozcie, prosze. Nie wiem co robic. :(

Gość agivp
wspolczuje twojemu chlopakowi ze ma taka laske!!!!!!!!!!!!!!!! za mna faceci sie ogladaja, podrywaja mnie - i tez sa baaardzo przystojni - ale z mojej strony jest zero reakcji bo mam chlopaka i go kocham - ale ty chyba nie rozumiesz co to slowo znaczy

Gość Kolko rozancowe sie zebralo
:o

Gość kjkjkj
Ja tez nigdy nie reagowalam na innych facetow. NIGDY! Ale teraz nie wiem co sie ze mna dzieje. Po prostu nie wiem :(

Gość agivp
no to odpowiedz jest prosta - nie kochasz swojego chlopaka , moze tak ci sie tylko wydaje ..............

Gość kjkjkj
Kocham Go i dlatego dziwne jest dla mnie to ze mysle o innym facecie. Ale nie moge przestac :(

Gość jjhuy
jesli już zaczynają podobac ci sie inni faceci...to nie wróże twojemu związkowi długiej przeszłosci.tradycyjnie odwieczny problem PRZECHODZONY ZWIĄZEK

Gość kjkjkj
Najgorsze jest to, ze chce byc z moim chlopakiem i nie chce go zostawiac, ale z drugiej strony wciąż mysle o Nim :(

Gość Brok
Bez urazy ale jestes zwykla dziwka, szkoda tego chlopaka dla Ciebie.

Gość ...ciekawy...
Nie zaslugujesz na prawdziwa milosc skoro tak robisz. Chyba nigdy nikt cie nie wystawil i nie wiesz jak to boli. Czy ty myslisz ze milosc to tylko uroda i to ze ci sie ktos podoba? W taki sposob to za jakisz czas znow poznasz kogos przystojnego i znow ktos nowy zawroci ci w glowie. Dziewczyno, milosc to bycie zkims razem w dobrym i zlym, w doli i niedoli, w biedzie i bogactwie, w zdrowiu, chorobie, problemach, radosciach itp.

Gość szokszokszok
Przestań myśleć cipą!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość mała czarna niczym kawa
wniosek jest tylko jeden: to co czujesz do swojego chłopaka to na pewno nie jest miłość. ewentualnie przywiązanie i przyzwyczajenie.