Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zielonog贸rzanin

Wasze przygody z podgl膮daniem.

Polecane posty

Go艣膰 zielonog贸rzanin

Napiszcie jakies przygody jak podgl膮dali艣cie panienki?Czy wy dziewczyny te藕 lubicie podgl膮da膰? Czy przy艂apali艣cie kiedy艣 laske na masturbowaniu albo laska ch艂opaka?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 epopheya
Bylam niedawno w pobierowie nad morzem i bedac naplazy zachcialo mi sie siusiu. Poszlam do lasu sie wysiusiac, weszlam dosc gleboko aby mnie nikt nie zobaczyl i zaszylam sie w krzakach. Nagle zobaczylam w oddali mloda pare kturzy tez przyszli z plazy. Zdjeli stroje, dziewczyna sie wysikala przy chlopaku a potemstanela nad nim w rozkroku i on lizal jej cale krocze oraz tylek. ona bardzo jeczala a potem zrobila mu laske. Chcialam wrucic na plaze ale sie balam ze mnie zobacza wiec siedzialam i czekalam az sobie pujda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mietek d艂ugi
niedawno widzia艂em w toalecie, jak pewna pani wzi臋艂a myde艂ko z umywalki, i ca艂e sobie wcisne艂a do pupy, st臋kaj膮c przytym, chyba to by艂o podniecenie, potem kilka razy jej ono wyskakiwa艂o a ona spowrotem je tam wciska艂a, trwa艂o to prawie p贸艂 godziny, siedzia艂em cicho w kiblu, bo wszed艂em do damskiego, bo m臋ski by艂 zaj臋ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mialam taka przygode
z obserwowaniem stosunku plciowego pani Zdzisi sprzataczki z mopem w schowku na szczotki. Od tej pory brzydze sie chodzic po podlodze w biurze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mietek d艂ugi
ja na twoim miejscu liza艂bym pod艂og臋, po mopie maczanym w cipce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale ona ma grzybice
oraz rzesistka... to troche niesmaczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podgladanie super lasek
musi byc podniecajace..... tylko gdzie trafic taka okazje... ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na odwr贸t
ostatnio pewien pan wszed艂 mi do ubikacji, kiedy siedzia艂am na kibelku :O felerny zamek do drzwi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co spodobal ci sie

Udost臋pnij ten post

Co艣 od siebie.Kiedy艣 jak rozbudowywa艂o si臋 moje osiedle,na partetach pozajmowali lokale lekarze:interni艣ci,stomatolodzy.Ale najgorszy obciach by艂 wtedy jak wprowadzi艂 si臋 ginekolog i zaj膮艂 lokum.Kiedy zacz膮艂 przyjmowa膰 pacjentki ,nie m贸g艂 si臋 odgoni膰 od ca艂ej rzeszy facet贸w podgl膮daj膮cych ich przez okno, jak bada艂 pacjentki ,niestety kiedy艣 nie bylo 偶aluzji tylko by艂y takie bia艂e materia艂y na oknach.

Udost臋pnij ten post