Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

g60

Jak się nazywa spuszczanie się faceta na piersi kobiety

Polecane posty

Gość żony się spytaj jak już się
spuścisz na jej cycki

Gość może się nazywa po prostu
: spuszczanie się na cycki (no dobra: piersi).

moja właśnie nie za bardzo to lubi

Gość zrzut na balony

Gość anty-cycki
I dobrze :P:P:P myslicie ze wam wszystko wolno! cycki to slusza do karmienia dziecka! ah Ci wy mezczyzni

Gość no cóż g trudno się
mówi i żyje się dalej

anty-cycki - piepszysz... cholernie mnie to podnieca

Gość fdse
wp;osz z polykiem?

Gość to sie nazywa
moje marzenie;)

Gość tfu tfu tfuu
spać!!! zboki jedne

Gość fetysz
witam ja to spuszczam sie w sasiadki buty zawsze zostawia je na korytarzu

Gość Javier
to się nazywa Finał na Cyckach a propos kieruje to do anty cycki robisz sporo błędów ortograficznych widać jesteś małolatem albo małolatą a to jest temat dla dorosłych więc daruj se komenty bo spuszczanie się na cycki-piersi to kobiety to lubią nic dodać nic ująć wiem bo z koleżanką z pracy próbowaliśmy taki mały romans na boku :)

Gość To nazywa się TITFUCK

Gość javier
za pomnialem jestem pedałem

Gość Javier
bardzo śmieszne debilu ładnie to czyjegoś nicku używać i go obrażać śmiec z ciebie durny myślisz że jesteś śmieszny ? sam jesteś pedałem z niedorozwojem mózgu debilu i się zastanów zanim znowu się spróbujesz podemnie podszywać durniu sp troski dzieciaku.

Gość Javier
aha i jeszcze jedno to się ciebie tyczy gnojku więc przeczytaj to dokładnie i się zastanów czy warto znowu obrażać kogoś przetłumaczę ci to w punktach bo nie sądzę żeby taki bękart zrozumiał durny po ludzku 1.pójdę zgłosić w policję sprawę o przestępstwie internetowym -podszywanie się pod kogoś i obrażaniu go. 2.policja sprawdzi twoje ip nic ci to nie da że masz zmienne czy nie i tak cie namierzą po twoim poście. 3.z twojej Miejscowość odwiedzi cię w twoim domu dwóch panów mundurowych przeszukają ci kompa sprawdzą czy wchodziłeś-wchodziłaś na tę stronę. 4.założą ci na ręce piękną biżuterie-kajdanki zabiorą cię do aresztu pojedziesz tam srebrną limuzyną do czasu sprawy w sądzie tam posiedzisz . 5.potem sędzia wyda wyrok na podstawie tego co zrobiłeś-zrobiłaś o albo twoi rodzice zapłacą karę,albo dostaniesz kuratora,albo trafisz do placówki dla nieletnich opcji jest sporo. więc dziecko się zastanów zanim znowu zaczniesz kogoś od pedałów wyzywać i się pod kogoś podszywać to jest ostrzeżenie zanim ta sprawa trafi na policje poza tym jeszcze możesz dostać wyrok za wchodzenie na strony dla dorosłych od lat 18 bo to też jest karalne.

Gość Buhahahahahahahhaha
@Javier nie jestem tamtym podszywaczem, ale masz bardzo, ale to bardzo bujną wyobraźnię - w takich sprawach głównym problemem jest udowodnienie kto siedział przed kompem itd., żadna policja nie przychodzi do domu, gdyż proces o zniesławienie toczy się z powództwa cywilnego, nawet danych osoby na którą jest zarejestrowany internet, policja Ci nie udostępni, natomiast "sprawca" (osoba na którą jest zarejestrowany net) dostanie piękne wezwanie na policję z Twoim imieniem i nazwiskiem, a także adresem! Pójdzie, powie, że nic nie wie, ukręcą łeb sprawie. Dochodzi do skazania w hardkorowych bardziej sprawach - np. te laski co wyłudzały pieniądze niby na psa. Zresztą odsyłam do statystyk ilu było skazanych za zniesławienie, a ilu z nich zrobiło to za pomocą środków masowego przekazu.

Gość ssdd
lukrowanie zderzaczków :)