Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid M.

Mam 23 lata a ona 19. Czy jest sens z nia byc??

Polecane posty

Gość Dawid M.

Pisac jakie macie doswiadczenia, bedzie pyskata czy nie??

Zależy od charakteru. Zazwyczaj facet jest starszy bo puźniej dojrzewacie emocjonalnie (?) Ale jeżeli jest typem laski co jeździ po imprezach to trudno będzie.

Gość mi też powiedział
a chuj mnie to obchodzi myślisz, że to reguła jakaś? PYSKATA? Nie kochasz laski, to ją wyruchaj i zostaw. Głupi gówniarz.

bedzie z Toba przez jakis czas a nastepnie znajdzie sobie kogos innego bo stwierdzi ze jest jeszcze za mloda na trwale zwiazki

Gość Dawid M.
Wlasnie malo jezdzi na imprezy Nie zachowuje jak male dziecko

Gość juhujuhujuhu
wiesz co po twoim pytaniu to stwierdzam ze to nie ma sensu.....Pusc wolno dziewczyne bo sie zmarnuje przy takim debilu:( sorki ale twoje pytanie powiedzialo mi o tobie wszystko-jestes malo mądry!

Gość a ciekawe
jak jest rozsadna to dlaczego nie? Moj facet jest ode mnie starszy o 5 lat, powinien mnie rzucic? Nie sadze. Przeciez sa zwiazki, gdzie roznica wieku jest znacznie wieksza, a ludzie sa razem latami.

Gość rzuc ja
za młoda siksa znajdz sobie rowiesniczne 19latki maja jeszcze nasrane w glowie

Gość hsdugfbvfdv
jakbys ją kochał to byś NIGDY nie zadał tego pytania. Mam nadzieję że laska cie rzuci.

Gość za młody jestes dla niej
taki gówniarz niewiele wie,predzej czy później cie kopnie :-p I dobrze zrobi ...:-p

Gość Eskaa
ja mam 19 lat i jestem z 26 latkiem juz ponad 2 lata i jest po prostu cudownie - tez bał się na początku ze cos popsuje czy cos - ale zaufał mi a ja jemu i niedługo weselicho cos czuje :) Kocham Go nad zycie jeśli ją kochasz a ona Ciebie i jej ufasz to ok.. chyba wszystko zależy od niej trzeba wyczuć laske.. jakbym ją znała to bym Ci powiedziala jaka jest i czy mozesz z nia byc razem to raczej widac po dziewczynie od razu... jesli nie chodzi na disco i nie ma zbyt wielu kolegow to bedzie okej... porozmawiaj z nią i powiedz co Cię zastanawia itp... 19 stolatki mogą być dojrzałe!!!

Gość gość
Ja mialam 19, moj pierwszy poważny chlopak 24. Było ok:) To już nie od wieku zalezy, czy bedzie pyskata, tylko do charakteru.

Gość 23latka
Nie warto, jestes dla niej jeszcze dzieckiem. Ja w wieku 20 lat dogadywalam sie z 30latkami, a teraz to 30latkowie sa dla mnie infantylni.

Gość gość
A ja tam zawsze wolałam rówieśników....co baba, to inne preferencje. Ja bym absolutnie nie przekreslala takiego związku.

Gość Dziadu
Ja mam 23, ona ma 17. I to jest jak gdyby zycie z powrotem zaczelo krazyc w zylach.

Gość zmotoryzowana
Rzuć ją! Skoro ona nie zachowuje się jak gówniara, a Ty owszem... Nie pasujecie do siebie. :D