Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufff...

Ochłoda w solarium

Polecane posty

Gość ufff...

Zawsze, gdy jestem w solarium na 10 minut, to bardzo trudno mi wytrzymać... zawszę marzę tylko o tym, aby szybko uciec z tej trumny, bo ona mnie aż parzy :/ Nawiewy niby są, ale na mnie i tak one nie działają.. więc mam taki pomysł... może (raczej na pewno) trochę głupi, aby wziąć mały spryskiwacz z wodą, który trzymałabym w ręku podczas opalania i co jakąś minutkę b ym się troszkę spryskała :D... :/ Tylko czy stworzę tym jakieś zagrorzenie dla urządzenia, albo dla mojego zdrowia...? Co Wty o tym myślicie? Odpiszcie, zwłaszcza, jeśli wydaje się to Wam głupie i napiszcie dlaczego :)

Gość no co ty...czemu glupie
teraz w najnowszych solariach sa takie jakby prysznice. poprostu woda na ciebie leci z natrysku. nie duzo tylko tak zeby nie bylo za gorąco. no i jak powiedziala babka z solarki tez po to zeby skora nie miala zapachu takiego jak zwykle po solarce.

Gość mnbfwh
mysle,ze na normalnym lozku to troszke niebezpieczne..

a nie wydaje Ci sie ze gdy bedziesz sie chlodzic nawet jakas mgielka to mozesz sie najwzyczajnie na swiecie poparzyc? W koncu bedziesz miala mokra skore...

Gość Cocounutka
No dokladnie, co za tym idzie nierowna opalenizna. Odradzam

ja jak sie opalam na sloncu to sie chlapie woda i jestes dobrze rowno opalona i szybciej miz normalnie ale mam dosc ciemna karnacje

ale slonce a solarium to co innego. 10 minut na solarium nie rowna sie 10 minut na sloncu, mozna sie poparzyc

ale wy chore jestescie słchac was nie moge!! oczywiscie ze mozesz pisiukac sie ile chcesz to nawet dobbry pomysl naprawde i nie poparzysz sie i napewno równo opalisz a pomyslcie se jak sie pocicie w solarium tak samo jest to wilgoc i czy kiedys sie od tego poparzyłyście?!!!!!napewno nie!! poparzyc sie mozna jak sie wlezie na wiecej min niz to realne dla waszej skóry i tyle wiec nie wiem z kąd te wasze dyurne stwierdzenia

ja byłam ostatnio na sol takim z aromaterapią i \"prysznicem\" mnie akurat to pryskanie wnerwiało ;) ale może poszukaj takiego w swoim miescie:) to bedzie prostsze niz ryzykowanie puszczenia z dymem salonu:)

Gość ufff...
W takim razie może spróbuję :D Jak się nierówno opalę, to najwyżej za 2 dni pójdę jeszcze raz i mi się wyrówna :)... a teraz tak myślę, że przecież te babki też spryskują kabinę dezynfekującym płynem ... i temu urządzeniu tez nic po tym nie jest... :/:D

Gość lolitaaa
takie slonce a ty na solarium teraz latasz? hmmmmm

Gość ehh co za ludzie
wiesz....nie kazdy ma wakacje...niektorzy pracują od 10 do 18 i mają po godzinie drogi tam i z powrotem...

Gość ja nie ryzykowałabym
w skraplaniu ciała podczas opalanie w łóżku, być może tam gdzie sie opalasz wiatraki sie zepsuły,bo w moim solarium sa takie nawiewy na łóżko ze nie czujesz gorąca prawie w ogole.