Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada099

kto zna sposob na cellulit?

Polecane posty

Gość czekolada099

Czy zna ktos diete albo super balsam?

dla mnie rewelacyjne dzilanie ma galenic ale nie ten nowy tylko ten poprzednii co jest sprzedawany po dwa opakowania po 100ml. ja stosuje 3tydzien i serio na mnie dziala. Generalnie celulit z ud jest widoczny dopiero jak mocno scisne reka jakies miejsce. Na posladkach jaes troszke wiekszy ale i tak duuuzzzzo mniejszy niz byl. Nawet moj chlopak zuwazyl ze nie mam juz\"tych wglebien\"! ja goraco polecam

Gość etti....
agggaa jakbys mogla daj link na ten zel.znajdz w aptece i daj linka,bo chcialabym opakowanie zobaczyc.z gory dzieki!uratujesz mi zycie,bo w sumie jestem akurat z waga nie mam problemu tylko ten celulitis cholerny!:(

Gość
jak myślisz że balsam ci pomoże to sie grubo mylisz... jak chcesz sie pozbyć tego obrzydlistwa to masuj uda dwa razy dziennie po kilka minut, biegaj, skacz na skakance... a i jeszcze jedno dieta nic nie pomoże nawet chuda dziewczyna może miec celulit, jeśli sie nie ruszasz to tkanka tłuszczowa rozkłada sie nie równomiernie i w ten sposób powstaje pomarańczowa skórka

Gość
agaaa to nie żel pomóg tylko to że go wcierałaś w nogi;) tak samo będzie dział kazdy inny balsam...

Gość etti....
ja wiem ze nie tylko zel zdziala cud.niestety slodycze mnie zgubily,i nie chce wlasnie sie odchudzac bo dobrze wygladam,przynajmniej ja sie dobrze czuje w swoim ciele,a co do sportu to zaczelam cwiczyc codziennie ale konkretnie na uda podladki i brzuch,ale dodatkowo chcialam smarowac sie zelem,tylko nie wiem jakim wlasnie bo kazdy co innego mowi.

koniec ze słodyczami i więcej ruchu i napewno koniec siedzenia przed tiwi (znałam taką co się na sobą użalała ale spełniała powyższe warunki :-o) powodzenia zwalczysz go.

Niestety, z żelami i innymi kosmetykami jest tak, że jednemu pomoże, drugiemu nie. ja beradzo sobie chwale żel z Eveline, ale spotkałam się z opiniami dziewczyn, którym on nic nie pomógł. Na pewno pomoże masowanie ud rękawicą sizalową codziennie po kilka minut.

Gość hgnn
kup sobie oliwkę i codziennie masuj uda ok 10-20 minut. Możesz do tego dodać fusy z kawy. Skacz na skakance i gwaratuje ci ze w ciagu miesiaca zobaczysz zmiany

Gość
eti kup sobie zwykły balsam i jak będziesz go wcierać to rób to od kolana w góre uda, mozesz tez dołożyć pare ruchów kolistych i to wystarczy;) ja tez miałam celulit ale po tygodniu takiego masowania znikł!

Gość
a i jeszcze jedno.. miała tez rozstępy i pomógł mi cepan (maść na blizny)... to nie dotyczy tematu ale tak mi sie przypomniało:)