Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komputerxxx

Problem z Internetem

Polecane posty

Gość Komputerxxx

Witam Mam problem z Internetem i nie wiem co mam robić. Chodzi o to, że zainstalowałam wczoraj kamerke z mikrofonem firmy Logitech. Niby wszystko działa, ale jak rozmawiam z kimś z USA przez Skype, to ta osoba w miarę dobrze mnie słyszy, bo mój głos słyszy wyraźnie, ale słyszy jeszcze stukanie, buczenie, trzeszczenie i to trochę przeszkadza. Ja natomiast bardo słabo słyszę tę osobę, bo ciągle przerywa. Głos słyszę wyraźnie, ale zacina i nie słyszę całych wyrazów. Poza tym osoba mnie widzi dobrze, ale jak ja ją widzę, to też tak wolno i zacina ją. Jak wychodzę ze Skype to też zanim się wyłączy, to jakiś czas minie i potem jest nota, że problem ze Skype. Rozmawiam też przez Messenger - tam normalnie widzę i słyszę osobę, ale ona mnie gorzej słyszy jak przez skype przez to trzeszczenie. Zależy mi na tym, żeby wszystko działało ok na SKype. Moje pytanie brzmi co mam robić, żeby to zmienic???????? Dodam jeszcze, że mam Neostradę 1 MB, więc myślę, że to wystarczy. Poza tym mój komp ma 6 lat - RAM 256. procesor Athlon Celeron 1 GB. Może to wina komputera, może jest za słaby. Jeśli tak, to co w nim wymienić? A może wystarczą jakieś ustawienia??? Proszę o poradę fachowców.

Gość Komputerxxx
nikt nie wie?

Gość a ja tam nic nie wiem
Jaki masz system operacyjny ??

Gość wn 98 messenger

Gość łałałiłu
a na serio, prawdopodobnie jest to wina neostrady, łącze się zapycha, ewentualnie używaj jednoczeńie tylko jednego komunkikatora, bądż spróbuj ze starą wercją skype....ewentualnie może być problem z logitechem...mianowicie nie wszystkie ich modele tak cudownie współpracują z windowsem i komunikatorami i na to poza wymianą nic nie poradzisz....firma dobra ale zdarza im się wypuścić chłam

Gość hprs
Mam dwa komputery .Ten stary na win 98 zle sie sprawia na skypie.Drugi nowy ma win xp i jest w porzadku .Czyli wina systemu operacyjnego.

Gość Komputerxxx
mam system widnows xp professional a kamerka logitech quick messenger kurcze naprawdę nie wiem corobic czy kupowac nowe czesci do kompa takie jak nowa plyta glowna procesor i ram czy nie? czy to cos wogole da?

Gość podnoszee

Gość podnoszee

Gość podnoszee

raczej kwestia łącza... za dużo danych na raz.Zawsze lepiej działa jjak tylko fonia jest,bez wizji...