Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdf

DZIEWCZYNY CZY DOBRY JEST TEN KOREKTOR ,CZY OPLACA SIE GO ZAMÓWIĆ WG WAS?

Polecane posty

Gość dfdfdf

KOLEZANKA STOSUJE I MOWI ZE JEST BOSKI I NAJLEPSZY JAKI MIALA .duzo słyszalam opinii pozytywnych na jego temat wiec pytam was jeszcze:) chodzi mi O TEN CZWART DO OKOLICY UST I OCZU:)

Skoro koleżanka mówi, że jest super to po co nas pytasz? Wg mnie korektory w sztyfcie są bardzo ciężkie i widać je na twarzy, lepsze sa płynne ;)

Gość
ja stosuje ten zielono beżowy:) jest the beeeest:)

Gość dfdfdf
pytam was bo was jest wiecej a kolezanka jedna :) akurat moglo jej spasowac tylko :) w płyniemialam tej samej formy bo ona ma tez w płynie ale tak szybko sie zużył ze porazka..takze bardziej oplaca mi sie w sztyfcie niestety:(

Gość alsaka malamut
wez zamów bo warto. korektory vipery stosuje od lat i nigdy mnie nie zawodzą . najgorsze jak raz zapomnialam do szkoly wziasc sobie a mam straszne cienie i pozyczylam od kumpeli korektor strasznie drogi i najwyzszej klasy niby rimella ..to byla porazka ..wygladalam okropnie..a ten korektor sie jeszcze rozmywał w dodatku wiec juz innych nie kupuje nigdy.

Gość hhiioo
kup bo dobry.

Jest taka zasada ogolna zasada, ze korektory w sztyfcie sa na przebarwienia i krostki, a na na since czy ogolnie na okolice ust i oczu sa w plynie. Tej o ktorym piszesz jest swietny, ale na przebarwienia. Pod oczy wydaje mi sie, ze bedzie naprawde za ciezki.

Gość rimel nie jest
najwyzszej klasy moja droga i wcale nie jest drogi!! Jest to zwyczajna srdenia polka, najwyzsza to Dior, Chanel itd.

Gość niezadowolonka
ja nie jestem zadowolona- jest ciezki, tragedia teraz w upaly bo sie strasznie swieci mimi ze ja skore mam sucha ;/ baaardzo szybko sie sciera/splywa. ja osobiscie nastepnym razem chyba tez wezme w plynie bo juz slyszalam pare opinii ze sa lepsze

Gość fgfgfg
ale w plyniena krótko starczaja ..