Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawijasek

juz nie moge sie doczekać az urodze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zawijasek

:( a jeszcze 3,5 miesiaca przede mna... nie moge sie doczekać...czas sie dłużyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość stare krzesło
też sie nie mogę doczekać aż urodzisz...aż wszystkie urodzicie i w końcu przestaniecie nas zalewać kupkami pieluszkami kolkami i zabkowaniem. Jak tylko wchodzę na forum to w dziale "świeże" na 12 tematów widocznych 10 jest o ciężarnych lub o niemowlakach rety nie macie dosc forów na temat dzieciaków, ze jeszcze tu nas zalewacie?

Gość stare krzesło
też sie nie mogę doczekać aż urodzisz...aż wszystkie urodzicie i w końcu przestaniecie nas zalewać kupkami pieluszkami kolkami i zabkowaniem. Jak tylko wchodzę na forum to w dziale "świeże" na 12 tematów widocznych 10 jest o ciężarnych lub o niemowlakach rety nie macie dosc forów na temat dzieciaków, ze jeszcze tu nas zalewacie?

Gość dnhji
Normalne ze czekasz na pojawienie sie dzidzi,to dla ciebie nowe doswiadczenie ipoprostu ciekwaość jak to będzie,ale dlaczego przedmówca odrazy wyzywa autorkę topiku?Echhh zero kultury,a potem sam się dziwi ze ktos wobec niego jest niekulturalny

damaxi, ja sobie zapamiętam linka do tego forum, ale ciekawe co na to wielce szanowni moderatorzy ;-) nie zdziw się jak za chwile nie zobaczysz swojej wypowiedzi ;-) oni strasznie kręcą nosem jak czują konkurencję ;-)

nadzwyczaj szybko w takim przypadku reagują ;-) jakoś czas się znajduje na usuwanie wypowiedzi z linkiem do innego forum ;-)

Gość /łączenie/
hurtem, Pani, hurtem ;)

Gość damaxi
nie doczytałam:) przepraszam

Gość nieduoczone
a to tyś nie wiedziała, że ciąża trwa 9 miesięcy, teraz to możesz czekac i nie czekać nikomu łaski nie robisz, trzeba bylo wcześniej sobie poczytać ile się jest w ciąży