Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhiioo

STRASZNIE MI WYPADAJA TERAZ WŁOSY..co robić ??wszedzie ich pełno!!

Polecane posty

Gość hhiioo

dlaczego w lecie zawsze tak jest??buuuuuu

Gość bergamotka21
ja też mam ten problem. nie wiem dlaczego tak jest że zawesze mi latem tak ich dużo wypada. tak jak piszesz wszędzie ich jest pełno. nie można żyć i cieszyć się latem

Gość fgfgfg
mam to samiuteńko:(buuuuuuu

tez tak mam.Nie prostowalam wlosow wypadaly,teraz zaczelam prostowac tez wypadaja.Nie wiem o co im chodzi:))Dobrze ze mam ich naprawde duzo to przynamniej tak tego nie odczuwam:))

Gość LATO W PELNII
MAM TO SAMO NAPRAWDE:(SZOK.

Gość bergamotka21
z tym że to jest naprawdę okropne bo zamiast cieszyć się ze jadę nad morze to zastanawiam się ile włosów stracę

Gość Betsy
łykajcie skrzypowite- skrzyp polny ma naprawde wspaniale wzmacniajace dzialanie na wlosy, oprocz tego regularne podcinanie, witaminy, maseczka z olejku rycynowego, nafty kosmetycznej i żółtka-standard. Ale oczywiscie nie twierdze ze na kazdego to podziala.

Gość ewapoprostu
najprostszym sposobem by poprawić kondycję włosów jest pokrzywa i czarna rzepa: pokrzywę zrywamy i gotujemy przez 15 min, taką nalewką płukamy włosy czarną rzepę trzemy na tarku, wyciskamy sok i nakładamy na pół godz przed myciem- jeśli jesteśmy leniwe kupujemy taką kurację w ampułkach z Joanny pamiętamy tez by nie wystawiać włosów za dużo na słońce bez ochrony- więc kapelusz, chustka lub chociażby dobra odżywka!!