Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pumi

jak pozbyć się liszaja.

Polecane posty

Gość pumi

Bardzo się denerwowałam.Przeżyłam ogromny stres z powodu śmierci bliskiej osoby.Lekarz dermatolog stwierdził, że to było przyczyną wystąpiena na mojej skórze liszaja.Przepisał mi maść elocom i tabletki loratan.Jestem tym zaniepokojna. Może ktoś z was miał podobną chorobę, proszę o radę. pumi

na liszaje swietny jest elocom pewnie juz sama sie przekonalas

Kup sobie maść cholesterolową mi super wylleczyła liszaje

Gość asiunia35
Znam to kiedys miałam bardzo duzo liszaji na twarzy ale mi juz poznikały:]

Gość asiunia35
do "ozesz qrwaaa" Liszaj to taka jakby czerwona mala bac troszke wieksa łatka na skorze

Gość pomógł
mi tormentiol

Czesc :) Powiem Wam ze liszaja nie jest straszna dopki nas nie spotka :) oczywiscie mi tez wychodzi z powodu wielkiego stresu lub pogoraczce, wiec ze jesli liszaja wyjdzie raz to bedzie zawsze wychodzic nie zawasze pogoraczce, ale chodzi o to ze jak sie ja leczy to nie wyleczysz tego do konca bo to gdzies zostaje ,i ten wirusik zawsze wyjdzie, napoczatku tez smarowalam masciami takimi jak tam sa wypisane, od jakiegos czasu uzywam masci miodowej, jest dobra po jakims tygodniy, gdy sie smaruje schodzi ,kiedys kupywalam plastry ale powiem wam nie nie pomogly one nic a mialam to prawie 3 miesiace, liszaja to nie zadna choroba:) nie ma sie co stresowac ale wkurza hehe :):) Pozdrawiam!