Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam piekne wnetrze

piękne kobiety zostały stworzone dla mężczyzn bez wyobraźni

Polecane posty

Gość mam piekne wnetrze

a te przeciętne i mniej atrakcyjne dla inteligentnych żaden normalny facet nie poleci na wygląd - tylko kompletny debil to zrobi - taka prawda panowie no i do której grupy należycie ? ;-)

Nie za mądre uogólnienie. Są kobiety piękne i fascynujące oraz inteligentne. Są też kobiety brzydkie (ewentualnie przeciętne) i jednocześnie bardzo głupie i nieciekawe duchowo. Oraz wszelkie odmiany i mieszanki :D Twój temat sugeruje, że nie masz urody i powodzenia u mężczyzn.

Gość kalbina
jesli kobieta ma niepowtarzalne wnętrze to musi być piękna.....niesadze ze nie ma powodzenia, są męzczyzni na których wygląd lalki barbi nie robi żadnego wrażenia...wim o tym bo poznałam juz takich i to wcale nie mało :)

Trzeba Ci też wiedzieć, że mężczyzna jest tak skonstruowany, że aby \"stanąć na wysokości zadania\", musi mu się kobieta spodobać wizualnie. Faceci są wzrokowcami i nie zmusisz ich do \"gwałtownej\" reakcji na widok brzydkiej dziewczyny.

kalbina A kto tutaj zasugerował, że piękne kobiety, to tylko \"lalki Barbie\"? Czyż nie ma kobiet subtelnie pięknych? Mag79 Dzięki. :)

Gość anka c
popieram motylka:) znam duzo dziewczyn, ktore sa nieciekawe wewnatrznie i zawnetrznie wydaje mi sie, ze kobiety pogodne, kochjace zycie ...ogolnie mowiac z pozytywna osobowoscia lubia tez ladnie wygladac i bycie ladna i atrakcyjna sprawia im przyjemnosc, odzwierciedla ich wnetrze a zaniedbane, zakompleksione dziewczyny sa czesto no coz...gburowate i sfrustrowane

Gość rozkoszny spioszek
Motylek a co ma powiedziec brzydka dziewczyna ?? takiej nic sie nie nalezy od zycia ? sex i milosc tylko dla atrakcyjnych ? czesciowo popieram co mowisz o autorce ze widocznie nie ma powodzenia i msci sie takimi tekstami. jednak co maja zrobic te mniej urodziwe ?

Gość anka c
zastanowilam sie czy znam jakakolwiek brzydka dziewczyne i doszlam do wniosku, ze nie znam tylko taki, ktore kiepsko wygladaja bo albo nie potrafia o siebie zadbac albo im sie nie chce albo nie chca... nie chodzi mi tipsy, ufarbowane wlosy i rozowa mini, tylko o wizerunek atrakcyjnej , usmiechnietaj dziewczyny

rozkoszny spioszku To pytanie na oddzielny temat. Co ma zrobić brzydka dziewczyna? Hmm. Poszukać partnera .... podobnego, wewnętrznie i zewnętrznie. Zresztą, w tym temacie nie ma reguł. Między dwojgiem ludzi powstaje pewnego rodzaju porozumienie, działają feromony, wibracje. Wypowiedziałam się głównie z powodu niezbyt fortunnego stwierdzenia, że piękne kobiety zostały stworzone tylko dla takich mężczyzn, którym brak jest wyobraźni. Porad dla dziewczyn nie mających powodzenia nie mam. :)

ciekawe,rozmawialam z kilkoma facetami na ten temat(dobrzy znajomi) i prawie kazdy jeden przyznal,ze na laski typu barbie to leca tylko po to,zeby sie z nia przespac,albo sa tepi i tylko chca przed kumplami sie pokazac i tyle..nie szukaja takich kobiet by spedzic z nimi reszte zycia,oni chca kobiety niepowtarzalnej i wyjatkowej,o pieknej oryginalnejurodzie ,a nie takiej co upodabnia sie na wzor jakiejs plastikowej lali..

Nie mam też natchnienia, żeby takich porad udzielać :D Chociaż, jest wiele sposobów na zainteresowanie swoją nieatrakcyjną zewnętrznie osobą. Ale taka osoba musi popracować nad tym.

Zastanawia mnie, skąd się wziął u was taki pogląd, że piękne kobiety, to lalki Barbie? \"Lalka Barbie\" to styl, a nie rodzaj urody.

Właściwie, pojęcie piękna jest względne. Co się komu podoba. Kiedy ja zachwycam się czyjąś urodą, to niektórzy mają zupełnie odmienne zdanie. Autorka topiku, która nota bene zwiała stąd :D , może zachwyci swą urodą niejednego mężczyznę, choć większość nie zwróci na nią uwagi. I jak tu rozmawiać o urodzie? :D

Gość no juz sie nie pocieszajcie
bo brzydkie kobiety naprawde istnieja na nic dbanie o siebie jak ktos nie ma urody zgrabnej sylwetki ładnych włosow wtedy najwyzej wyglada tylko schludnie i elegancko bo jak kobieta jest ładna to nawet skromnie ubrana i uczesana wyglada dobrze

a ja sie zgadzam z tym co mówi Motylek:) \"lalka barbie\" to typ ubioru, zachowania, wygladu... a mysle ze wiekszość facetów lubi zadbane z gustem ubrane kobiety. A co do fizycznej urody... to czasem są piekne kobiety ale nie mają w sobie nic kobiecości..a to nas meżczyzn pociaga najbardziej..

Gość anka c
do: "no to juz sie nie pocieszajcie" a ile znasz brzydkich dziewczyn? takich , ze patrzac na nie myslisz ze maja starsznego pecha bo nic im nie pomoze? ja zadnej takiej nie moge sobie przypomniec (oprocz victorii beckham-ale ona sie sama krzywdzi ;))

Przytoczę tu znane powiedzenie i z góry przepraszam za obcesowość: \"Każda potwora znajdzie swego amatora\". Nie chciałam nikogo obrazić, ale wskazać na możliwość dobierania się. Jednej osobie udaje się to z łatwością, choć urodą nie grzeszy, a inna musi długo czekać na swoje szczęście, choć niczego jej nie brakuje. I bądź tu mądry :D A ja widziałam naprawdę bardzo brzydkie dziewczyny, nawet strasznie brzydkie. Nie miały problemu znaleźć sobie męża. :)

Gość anka c
masz racje Motylku...to kwestia podejscia/gustu... ja nie pamietam zebym widziala jakas brzydule, bo pewnie mam takie podejscie... a czasem ide ulica z kolezanka/ kolega pokazuje jakas dziewczyna, ktora wydaje mi se piekna a mojej znajomej/znajomemu wydaje sie ona przecietna...

o gustach sie nie dyskutuje:) Poza tym nawet w gronie mezczyzn podają rózne opinie o urodzie kobiety

Gość kermittt
są i takie, które oprocz pięknego ciala mają piękne wnętrze ;]

Oooo! Widzę że moja stopka zainspirowała kogoś do założenia topiku! :) Ale to dobrze, bo temat jest ciekawy. A propos: Ja wyznaję zasadę że NIE MA BRZYDKICH DZIEWCZYN!!! Czasem tylko brakuje alkoholu... ;)

Gość zaraz wracam ja wysiadam
ja wiem ze autor topicu to straszny pasztet ktorego nikt nie chce wiec {cześć] gruba suczko

Gość p. Justynaaaa
A istnieją mężczyźni bez wyobraźni?;)

Ale ma piękne wnętrze!!! Chociaż to w pełni może docenić tylko ginekolog ;)