Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitha

Facet po odsiadce.

Polecane posty

Poznałam go przez net, szczerze się przyznał. jest bardzo miły i inteligentny, nie narzuca sie, od razu powiedział że jesłi nie bede chciala z nim pisac to on to rozumie i nie będzie mi miał za złe.. Bardzo go polubiłam. Czy uważacie że głupio robie..? Może takim ludziom jednak nie powinno sie ufac..? Ciekawa jestem waszych opinii.

Gość Prawdomówna
Napewno warto być ostrożnym, ale trudno ocenić. Przecież go nawet nie widziałas na żywo? Jeszcze ważne, za co siedział, bo jeśli za gwałt, czy zabójstwo, to bym się 2 razy zastanowiła.

Gość jak dla mnie to zdecydowanie
zalezy za co siedzial...

Gość a ja wrecz przeciwnie...
Jak za gwalt to bym sie w ogole nie zastanawiala :)

nie, siedział za rozróby, i to kilka razy. jak był młody, teraz jest po 40 stce. Cholernie mądry człowiek, z dystansem do siebie i zycia. Hm..?

Gość No to sama sobie
odpowiedzialas ;)

nie, no, ale powiedzcie, proszę... Przysłal mi zdjęcie, jest cholernie brzydki:) cały w tatuażach... :)

Gość Ale co mozna odpowiedziec
Nie znamy Go... Napisalas, ze sie przyznal, ze sie wstydzi, ze ma dystans do siebie i ogolnie ze jest ok... Pewnych bledow mlodosci sie nie wymarze. Niektorzy strasznie swiruja w tym glupim wieku ;)

Gość kolezaneczka
Znam to środowisko dość dobrze. Od kilku lat wspólpracuje z zk i sądzę że nie powinno się skreslać człowieka za to że kiedyś miał problemy. Pobyt w zakładzie o niczym nie świadczy. Musisz go poznać i sama przekonać sie jaki on jest. Z wieloma wyrokowcami utrzymuje kontakty i są naprawde fajnymi ludzmi...

Gość a z czego wnisokujesz
ze jest cholernie madry - jakos z opisu nie wynika, wręcz przeciwnie.Spieprzyl zycie sobie i pewnie swoim bliskim, gdzie tu madrosc?

no, tak.. jest ok. W sieci. Mysłałam o ewntualnym spotkaniu, ale chyba jednak bym się bała... Wszystko mi opowiedział, oczywiście, zakładam że mówił prawde... Brał udział w jakiś biajtykach, w tym z policja, wsadzali go kilkakrotnie, poza tym no cóz, wyglada jak kryminalista... Ale to co pisze tak cholernie sie z tym wizerunkiem kłoci, ma takie fajne, mądre teksty, a ja naprawde umiem to docenić, bo inteligentna ze mnie kobieta..:) Tylko żeby sie nie okazało że tej inteligencji mi jednak nie starczyło, jakby sie cos stało... :(

Gość jezeli boisz sie
spotkac z nim, bo ma taka przeszlosc to Ci powiem, ze taka sama niepewnosc powinnas odczuwac przed kazdym innym spotkaniem w realu, niezaleznie od tego co o tej osobie wiesz... Czyli spotkanie w miejscu publicznym i tyle ;) A wtedy sama ocenisz ;) Zreszta jakby mial miec zle zamiary (nieuczciwe) to raczej by Ci o przeszlosci nie opowiadal ;) Muisisz zdecydowac na ile Ci to przeszkadza ;)

Gość wiesz teksty
to nie wszystko :O faktycznie inteligentna z ciebie kobieta jak po paru "tekstach" miekna ci kolana :O

Gość kolezaneczka
i co z tego że ma tatuaże? wazne że wie że popełnił błąd i pewnie wszystko przemyślał...A co do spotkania to przecież nie idziesz z nim o północy do lasu tylko gdzieś gdzie jest pełno ludzi więc o co chodzi???

ja tak pisze o tym spotkaniu, ale oczywiscie to tylko moja wyobraźnia, bo on nic nie proponował... No ale już mysle o tym gdyby nasza znjaomośc sie roziwjała dalej.. Czy przeszkadza..? Pewnie że tak... jestem tzw panienką z dobrego domu, dla mnie zakład karny to egzotyka... Sama nie wiem...

Gość jezeli boisz sie
wiesz teksty ---> Nigdzie nie napisala, ze "miekna Jej kolana" :O

Gość wiesz teksty
matko, wiesz co to metafora? przenosnia 8inaczej :O

no, własnie, dziekuję ze się ktoś za mną ujął.. Wcale mi kolana nie miekną, jako facet jest po prostu brzydki, az sie na początku przeraziłam , ale jest nieoceniony jesłi chodzi o rozmowę, jest po prostu odlotowy, i tyle.

Gość jesli egzotyka
to jednak dowiedz sie czegos blizej o zakladach karnych i ludziach tam siedzacych.Duuuuze ryzyko.

Gość kolezaneczka
rozumiem że tylko patologiczne osoby maja się wziazać czy kolegowac ze skazanymi??? ile Ty masz lat??? to radzę dać sobie spokój i zajmij sie lepiej jakim prawnikiem albo lekarzem bo inaczej rodzice Cię wydziedziczą!!!

Gość jezeli boisz sie
wiesz teksty ---> Ja wiem ale Ty najwyrazniej masz problemy z ta definicja :)

Jessssu, już jakies ataki, znowu cos niedobrze powiedziałam....:( szczerze się wynurzam tutaj, a wszyscy niezadowoleni... ! Pewnie ze nie zamierzam za niego wychodzić za mąż! a o ludziach w zakładach karnych wiem tylko tyle co widziałam w filmach! Czy to tak trudno zrozumiec..? Prosze sie powstrzymac od beznadziejnych wpisów.

Gość munia65434
lolitha .....a ile ty masz lat?

Gość kolezaneczka
to nie są beznadziejne wpisy. Tylko po co się chcesz pakować w znajomość z taką osobą??? Żeby troche egzotyki poczuć i przeżyć dreszczek emocji że zadajesz się z byłym więźniem?? Pytam z ciekawości nie atakuje....

Gość Magrat
To widziałaś go na żywo? Słuchaj, moim zdaniem nic nie możesz o nim powiedzieć, póki go nie spotkasz twarzą w twarz. Nie wiesz, czy jest odlotowy w rozmowie, bo z nim PO PROSTU NIE ROZMAWIAŁAŚ!!! Daj sobie to powiedzieć. To, co teraz o nim tworzysz, to jakieś własne wyobrażenie. Spotkajcie się i wtedy pogadamy, czy faktycznie tak super się z nim rozmawia. Juz nie wspomnę, że tam moga siedzieć 3 różne osoby i pisać, co chcą (jeśli to czat, albo nawet gg). Sama poznalam mojego narzeczonego przez internet, na randkach, ale o rozwoju znajomości i o tym, jaki on jest, to mogłam mowi, jak się zaczęliśmy spotykać i rozmawiać twarzą w twarz. Do chwili spotkania nie traktowałam tego w ogóle poważnie. Póki co to są bzdury i nic poważnego, samo pisanie o niczym nie świadczy. Zaproponuje spotkanie, umów się, zobacz, czy jest z nim faktycznie tak super jak sobie teraz wyobrażasz i wtedy sie zastanawiaja, bo narazie, sorry, ale nie ma nad czym. :) Pozdrawiam.

chciałam tylko powiedzieć że nie znam nikogo z kryminalna przeszlościa, nigdy nie znałam, mam stereotypowe podejście, że jak po więzieniu to facet jest gówno wart. Od razu jak mi o tym napisał mialam ochote mu podziękowac, ale tak od słowa do słowa.. i zainteresował mnie, ba< zachwycił wręcz swoja osobowoscia.. Dlatego czuje sie trochę zbita z tropu. mam 32 lata.

Gość dziwni jestescie...
Dla kogos, kto nigdy nie mial stycznosci z takimi osobami to jest zupelnie inna bajka! Nic dziwnego, ze dziewczyna ma watpliwosci. Co ma do tego Jej wiek??? Sama mialabym watpliwosci. Nie ocenia goscia tylko po tym, ze siedzial w ciupie, probuje to wszystko poukladac, tlumaczyc... Ciekawe czy inna z taka radoscia by sie rzucila w ramiona kryminaliscie ;)

Gość kolezaneczka
matko to skad te stereotypy??? przecież to normalny człowiek głowa dwie ręce dwie nogi nie żaden ufoludek ani terrorysta. Nikt Tobie na mówi że maszz z nim brać ślub zaraz. Może sie okazać po prostu dobrą znajomoscia. To naprawde są inteligentni mężczyzni z nie zakute łby. Oczywiście zdarza sie penerstwo ale mysle że byłabyś w stanie rozpoznać frajera co ma nieczyste zamiary....

:) Nie chce sie rzucać w ramiona ale zastanawiam sie czy kontynuowac znajomośc, i ruszam głowką co mogłoby z tego wyniknąć... czy pakowac sie dalej, czy jednak zrezygnować póki czas. Tylko o to mi idzie.

Gość wiesz teksty
Ta, zaraz wyjdzie, że w pierdlach sami inteligenci, którym się noga powinęła :D Do autorki: masz 32 lata i takie problemy?