Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w 31tyg.ciazy

Brak 1 zyly w pepowinie

Polecane posty

Jestem w 31tyg. ciazy. Dowiedzialam sie na badaniu USG, ze rzekomo mam tylko 2 zyly w pepowinie. Za 2 tyg. mam kolejne specjalistyczne USG, ktore mam nadzieje wykluczy, ze tak rzezcywiscie jest. Lek. powiedzial, ze mozliwe ze na swoim sprzecie nie widzi tego dokladnie i ze sie myli, dlatego wysyla mnie do specjalisty na 3D. Dziecko rozwija sie prawidlowo. Organy sa wyksztalcone i w nalezytym porzadku. Mam pytanie Czy ktoras z Was juz sie spotkala z takim przypadkiem??? Prosze o dopowiedzi. Bardzo sie boje co moze sie z tym wiazac. Lek. powiedzial mi jedynie, ze dziecko w takim przypadku nie jest nalezycie zaopatrywane we wszystkie skladniki odzywcze.

witaj mialam to samo przy 1 dziecku 6 lat temu.plakalam przez dwa dni bo powiedz ze malenstwo moze byc chore choc nie musi..pojechalam do innego lekarza nic nie mowilam a on powiedz ze wszystko gra i nie ma takiego pojecia jak ,,tylko 2 zylki,,urodzilam w terminie zdrowe dziecko wiez proponuje zmienic lekazra!powodzenia

dziekuje za opowiedz. Bardzo sie martwie, poniewaz wszedzie gdzie o tym czytam, jest napisane, ze dziecko moze byc chore. Napisz prosze cos wiecej, jak zareagowal lekarz, czy musialas byc pod specjalna kontrola, itd.

Gość ewusiakia
szczerze mówiąc pierwszy raz słysze o ilości żył w pępowinie a odwiedziłam wielu lekarzy podczas ciązy.Dla własnego spokoju idz do tego lekarza ale sie tak mocno nie stresuj bo najwazniejsze ze maluszek się prawidłowo rozwija.

Gość baaaaardzo prosze o odpowiedz
kto jeszcze mial ten problem???

Gość poważna wpadka
to jest efekt ciągłego siedzenia na kafe... mózgi się wam lasują!!! i pępowiny się źle wykształcają...