BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: To nie wrzucaj nie swoich fotek skoro chcesz być chudą jewo A co to jest jego wtf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jak przyjdzie to pójdę. Ale nie ma. Nie przejmuj się. Nie oceniam ritardow Idż nie obchodzi mnie to ... żagnam chcę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Szynszyla cie olała to szukasz frajerek na bajerek. Nie każda leci na gola klate pod prysznice zroszono. No przykro mi bolo ale nie ze mno te tanie aranzacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Szynszyla cie olała to szukasz frajerek na bajerek. Nie każda leci na gola klate pod prysznice zroszono. No przykro mi bolo ale nie ze mno te tanie aranzacje Nie tylko mnie olała jestem tutaj dla rozrywki nie na serio, a już na pewno nie dla takich jak Ty. Przykro mi, że szukasz nadal atencji mając innych w dupje jak to sama mawiasz. Bez odbioru. Policjantko Patrycjo. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie tylko mnie olała jestem tutaj dla rozrywki nie na serio, a już na pewno nie dla takich jak Ty. Przykro mi, że szukasz nadal atencji mając innych w dupje jak to sama mawiasz. Bez odbioru. Policjantko Patrycjo. To tym bardziej...to się odpjerdol od mojego szlafroka tani zboku onanisto bo to niesmaczne całkiem i nie przystoi siwiejącym dziadersom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Obrzydliwe wręcz molestowanie seksualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu Życzę Ci tego samego abyś był napastowany seksualnie przez pasztety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: To tym bardziej...to się odpjerdol od mojego szlafroka tani zboku onanisto bo to niesmaczne całkiem i nie przystoi siwiejącym dziadersom Ty się odpjerdol ode mnie szloro, bo ja Cię nigdy pierwszy nie obraziłem , to Ty wiejdzasz w ludzi tania atencjuszko, a taka Iskra i wiele kobiet tutaj ma sto razy więcej klasy niż Ty. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Ty się odpjerdol ode mnie szloro, bo ja Cię nigdy pierwszy nie obraziłem , to Ty wiejdzasz w ludzi tania atencjuszko, a taka Iskra i wiele kobiet tutaj ma sto razy więcej klasy niż Ty. Szlora to twoja baba pajacu zasråny. Zakończyłam dyskusje i nieprzyjemność chamje brutalny przemocowcu abuzywny. Zegnam ozieble 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Szlora to twoja baba pajacu zasråny. Zakończyłam dyskusje i nieprzyjemność chamje brutalny przemocowcu abuzywny. Zegnam ozieble Więc wypjerdalaj skoro nie rozumiesz przekazu I nie podskakuj do ludzi skoro taka inteligentna jesteś podobno. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Więc wypjerdalaj skoro nie rozumiesz przekazu Najważniejsze że ty zrozumiesz mój przekaz jak poznasz szlore z taką klasa że ci się odbytem uleje. Amen. I nie odpisuj bo mnie to zniesmacza kazdorazowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Najważniejsze że ty zrozumiesz mój przekaz jak poznasz szlore z taką klasa że ci się odbytem uleje. Amen. I nie odpisuj bo mnie to zniesmacza kazdorazowo Ty ku.rwa nie odpisuj bo wchodzisz w moje tematy i mnie zaczepiasz pierwsza po co ? Idż w końcu spać, pożegnaliśmy się wcześniej kulturalnie prawda ? Po uj skaczesz do mnie Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty ku.rwa ne odpisuj bo chodzisz w moje tematy i mnie zaczepiasz pierwsza po co ? Idż w końcu spać, pożegnaliśmy się wecześniej kulturalnie prawda ? Po uj skaczesz do mnie Powiedziałam nie odpisuj mi niesmacznie. Zablokuj mnie to nie wejde. Proste. Jest wejście to wchodzę i pocałuj mnie w odbyt chłopie. Konicziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Powiedziałam nie odpisuj mi niesmacznie. Zablokuj mnie to nie wejde. Proste. Jest wejście to wchodzę i pocałuj mnie w odbyt chłopie. Konicziła Ja też Ci powiedziałem nie odpisuj mi, ale jak grochem o ściane widzę lecisz Ok, nara klientko szkoda mi nocy na Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty ku.rwa nie odpisuj bo wchodzisz w moje tematy i mnie zaczepiasz pierwsza po co ? Idż w końcu spać, pożegnaliśmy się wcześniej kulturalnie prawda ? Po uj skaczesz do mnie Makaron pięknie sie odzywasz do kobiety Widzę że sie naje,bałeś Edytowano 1 godzinę temu przez Cynamon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ja też Ci powiedziałem nie odpisuj mi, ale jak grochem o ściane widzę lecisz Ok, nara klientko szkoda mi nocy na Ciebie. To ja powiedziałam. O ścianę to wale głową hobbystycznie. Masz jedno emote na alacatelu z antenko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cynamon napisał: Makaron pięknie sie odzywasz do kobiety Widzę że sie naje,bałeś Probuje być groźny ale ja z niejednego odbytu jadlam więc wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: To ja powiedziałam. O ścianę to wale głową hobbystycznie. Masz jedno emote na alacatelu z antenko? Ty możesz co najwyżej ubrać szlafroczek czerowny i paradować przed Leżaczkiem tylko tyle potrafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Cynamon napisał: Makaron pięknie sie odzywasz do kobiety Widzę że sie znowu sie naje,bałeś menelu Wypierdala.j frajerze prawiczku z powiatu łódzkiego Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Probuje być groźny ale ja z niejednego odbytu jadlam więc wiesz Udawanie groźnego przez Makarona wygląda komicznie jak se przypomne jego wiadomości do Poki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty możesz co najwyżej ubrać szlafroczek czerowny i paradować przed Leżaczkiem tylko tyle potrafisz Jeszcze umię szpagat zrobić w locie. Wiem że byś chcial popatrzeć ale cie nie stac na bilet do tego cyrku. Pozostaje srånie miszelę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wypierdala.j frajerze prawiczku z powiatu łódzkiego O ty chamie wszystko pokaże Pokusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cynamon napisał: Udawanie groźnego przez Makarona wygląda komicznie jak se przypomne jego wiadomości do Poki Toteż mówię że pod zły odbyt trafił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 32 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) postanowiłem wączyć się to tematu i nie co ochłonąć byście mogli Edytowano 1 godzinę temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cynamon napisał: O ty chamie wszystko pokaże Pokusi Pokaż jak zwykle japę przed monitorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Toteż mówię że pod zły odbyt trafił. Ty tym bardzej ido.tko i hejterko z kowbojek Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Pokaż jak zwykle japę przed monitorem Odezwał się japofil i poucza uszera 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Ty tym bardzej ido.tko i hejterko z kowbojek Jesteś wart owsika z jego dùpy. Jednego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 241 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jesteś wart owsika z jego dùpy. Jednego. A Ty Policjantko wysyłaj nudesy Prawiczkowi, może go czegoś nauczysz hejterko Zejdż mi z oczu Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 76 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: A Ty Policjantko wysyłaj nudesy Prawiczkowi, może go czegoś nauczysz hejterko A co cię tak bolą moje nudesy. Poproś szynszyle czy inna elzbiete w twoim typie to może też rzuć cìpom. No ja ci nie będę onanizowac atrakcji z kobietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach