Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 27 lat i .....

JESTEM INNA NIZ WY WSZYSTKIE ...I TO JEST STRASZNE ..BARDZO STRASZNE..

Polecane posty

Gość mam 27 lat i .....

mam na imie kasia jestem już 8 lat z facetem ale nie kochalismy sie nigdy ..i to moj problem bo nie potrafie nawet myslec o seksie a co dopiero to zrobic . pracuje w duzej firmie i jestem spelniona zawodowo ale seks to najgorsza dla mnie sprawa..nieszczescie.co robić ?

Gość *22*
Ale czemu sie nie kochaliscie? Wytlumacz

to masz \'dziwnego\' faceta skoro wytrzymal 8 lat bez sexu jest wiecej takich osob - ktore sex odpycha ale ja sie do nich nie zaliczam weic Ci nie pomoge. musisz znalezc 2a osobe, ktorej sex nie jest potrzebny ale bedzie trudno albo kogos, kto Cie nauczy czerpac z niego przyjemnosc

Gość miya
skoro jest z Tobą juz 8 lat!!!! to chyba mu to nie przeszkadza.. niektorzy tak maja, ze nie lubia, czuja niechec..

Gość gbwoeiu
jestem pewna ze jest z tobą bo masz dobra pracę i go utzrymujesz a rżnie inne

Jeśli Twojemu facetowi to nie przeszkadza, to wszystko oki. Gorzej, jeśli On ma inne zdanie i potrzeby - wtedy warto odwiedzić seksuologa.

Gość mam 27 lat i .....
nie kochamy sie bo ja nie potrafie tego zrobic i sie przełamac..pstychika mi nie pozwala .nie umeim tego wytłumaczyć :(boje sie nie tyle ciąży co kurcze tego ze on mnie juz zdobedzie wtedy całą i przestanie zabiegac o mnie tak jak do tej pory:(

Gość mam 27 lat i .....
ale on ma jeszcze lepszą prace niz ja i to on mnie utrzymuje tak naprawde bo ja swoja cala kase wydaje tylko na moje rzeczy a mieszkam u niego w mieszkaniu itd.

idź do psychologa lub psychiatry, takie stany mozna leczyc. wspólczuję temu facetowi, pewnie ostro rucha na boku

Gość qtegrt
wygląda to jak jedna z wielu przeróżnych manii idź z tym do psychiatry

Gość Annnnna
Nie jestes inna niz wszystkie :) Rowniez nie odczuwam takiej potrzeby... Boje sie tylko chwili w ktorej On zacznie odczuwac :(

Gość mam 27 lat i .....
kiedys mowil mi ze nawet go to kręci bardziej niz gdybysmy siemieli kochać ..bo wie z emnie nie moze miec calej i to go kręci nawet choc bardzo by chcial juz to zrobic i czuje to..ona ma 23 lata więc jest młodszy ode mnie o 3 lata:(

Gość be pu go
Hmmmmmmmm... Twój facet nie ma raczej dużego temperamentu. Najpradopodbniej sam ma jakieś problemy emocjonalne, bo zapewniam Cię, że nikt mieszczący się w sredniej zachowań nie wytrzyma 8 lat bez seksu.

Gość kamelia....
A nie myślałaś o tym ,że jak będzie mial dość tego starania to znajdzie sobie inną???? Sex jest bardzo ważny zbliża ludzi-jak ludzie się kochają to nie wyobrażam sobie związku bez sexu...

Gość mam 27 lat i .....
ale on nie zdradza mnie na bank ..wiem ze nie wierzycie ale ja to wiem na sto procent .zrozumcie..on mnie kocha nad zycie ..to sie czuje..zrobilby dla mnie chba wszystko..to zenie kochamy sie w taki sposób nie znaczy ze nieocham ysie wcale a wręcz przecwinie:) seks nie jest mi potrzebny ..nie odczuwam potrzeby seksualnej nawet :(

Gość mam 27 lat i .....
ale my kochamy sie ale w inny sposób..

zobaczysz..... pozna jakąs lalunię co mu nadstawi cycuszka i szparki i pójdzie w długa i zapomni o tej waszej miłosci. a loda mu chociaz robisz? uprawiacie petting, cokolwiek? bo nie wierze ze bez orgazmu facet wytrzymuje..

Gość wiesz teksty
to uprawisz seks czy nie? zaraz sie okaze, ze rznie cie w dupe, obciagasz z polykiem, tylko szpary nie dajesz.

Gość mam 27 lat i .....
rany boskie ludzie..no jasne ze uprawiamy ;petting i inne sprawy ale niema miedzy nami seksu prawziwego tylko i tyle..

Gość mam 27 lat i .....
no bo robie te wszystkie rzeczy tylko nie robie tego co kazdy z was :(zrozumcie to:(niepotrafie sieprzelamać ..seks francuski i inne rzeczy to codzienność u nas ale nie ciagniemnie do tego jak zaznaczylam wczesniej :(

Gość wiesz teksty
to nie pitol, ze seksu nie uprawiasz :O

Gość mam 27 lat i .....
jesli chodzi o mój wyglad to jestem ideałem nie tylko dla mego faceta..wiem ze faceci zdradzaja z brzydszymi nawet ale trudno..skoro wygladam jak adriana lima bo jestem prawie identyczna i z figury i urody tylko biust mam wiekszy to nie boje sie zdrady ..choc moze zle mysle..ale uwazam sie za atrakcyjnai to bardzo ..chodzi mi tylko o to ze nie robie tego co wy i to mnie nurtuje i zżera cholernie :(

Gość mam 27 lat i .....
ale to co robie to nie seks ..Boże.... jak mozecie nazywac to seksem? seks to to czego ja nie robilam i jestem dziewicą .

Gość wiesz teksty
boże, nadzwyczaj głupia jak na swój posunięty wiek jesteś.

Gość kamelia....
ale skoro on ma 23lata a jesteście razem 8 to brałaś się za15latka :/