Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sam już nie wiem

Dosłownie przed chwilą zerwałem z kobieta i teraz żal

Polecane posty

Gość ggghh
heheheeh ciebie tez tak keidys jakas laska bedzie porownywac z innymi kolesiami i mam nadzieję, ze wypadniesz na nich tle blado. zwlaszcza z inteligencją, bo w twoim przypadku to by bylo : 1/10 :D

Gość czekoladowy maniak
zostaw je obie w spokoju, żadna nie była dla ciebie. Jak trafisz na swoją będziesz wiedział, to sie czuje. Najgorsze co może być to związek na siłę, bo seks, bo strach przed samotnością, bo milion innych spraw.

Gość yk87k87
ma jestem ciekawa co mysli facet i jak wyglada super nie nudny seks

Gość ggghh
oraz to jaki jestes dobry w łożku: 0/20 :D :D :D no taki kubel zimnej wody na twoj glupi pusty łeb by sie przydal. oby jakas laska kiedys wlasnie cie traktowala w ten sposob , tego ci życzę :)

nie rób niczego pochopnie i nie wchodź dwa razy do tej samej rzeki, jeżeli już wczesniej z nią zerwałeś to teraz może być podobnie, bez sensu, lepiej znaleźć kogoś nowego niż paprać się ze wspomnieniami. Powodzenia życze P.S. Nie twierdze, że jesteś dziwkarzem czy męską sowinistyczną świnią:P bo nie jesteś, też mi się wydają te argumenty pezpodstawne wysyłane w Twoim kierunku, czekaj poprostu na miłość, z tego co widzę nie potrafiłeś w żadnej z nich sięzakochać i stąd te porównania, bo jak się kogoś kocha to się nie wytycza tego co ma złe i dobre, kocha się całościowo. Jedynym dla Ciebie lekarstwem jest zakochanie w kimś nowym, i to przez całkowity przypadek może ? :) POZDRAWIAM ŻYCZE POWODZENIA

dziewczynalat20: liczę się z tym dzizas ja pierdole: szukam pomocy bo może był ktos wczesniej w podobnej sytuacji i coś doradzi, oczywiscie nie kieruje sie tym co wyczytam ale zawsze jest wieksze rozeznanie czekoladowy maniak: no i do takiej decyzji jest mi w tej chwili najbliżej

Gość Ernestyna 23
Jak wymyslasz jakieś zjebane plusy i minusy to lepiej się odwal od obu Pań i nie marnuj im zycia. W ogóle sie nie wiąz z żadną kobietą, a jak się juz wiążesz to powiedz wprost na jakiej zasadzie i co Ci we łbie siedzi :o Agencje towarzyskie są otwarte, jak nie wyobrazasz sobie korzystania z agencji, poszukaj w środowisku lokalnym. Chętnych pseudokoleżaneczek dziwek jest hoho i jeszcze trochę. Dopóki się nie zakochasz z wzajemnością :) odpuśc sobie po prostu. Jeszcze te hasła : "myślę że stolerowałaby lekką zdradę z pożądania a nie z miłości" albo "prawdopodobnie udałoby się namówić ją do drugiej kobiety w łóżku". To jest niesmaczne :o. Zero szacunku do tych kobiet.

Gość czekoladowy maniak
ggghh- o co ci chodzi? ludzie sie schodzą i rozchodzą, takie życie.Lepiej by było gdyby udawał? Uważam , że zachował się właściwie. Mieć wątpliwości jest dla mnie bardziej ludzkie niz oklamywać.

misie zdaje: własnie dlatego te prownania bo zadnej raczej nie kocham, dzieki Tobie tez zyczę najlepszego. Hasła na które się tak oburzacie to są skutki naszych rozmów, jak już napisałem nigdy nie robie nic na siłę, jeśli obie osoby się na coś zgadzają to czemu nie ?

Gość skala barw
hm... szczerze to zawiła sytuacja :) zrób sobie pół roku przerwy na "otrzeźwienie" nabranie dystansu... ja chyba tak bym próbowała się ratować po skończeniu związku.. nic na gorąco... zajmij się jakąś swoją pasja, a kobiety? Może pani A powiedz, że potrzebujesz chwili czasu od niej bez niej bez kontaktu, pani B ja bym nie żałowała (tragicznie ją podsumowałeś- dno, dno totalne) Twoja była kobieta (5lat) może też sie jakos za siebie weźmie po nieudanym małżeństwie... pani C ewent. poszukaj właśnie za pół roku... ot i złote myśli ;)

Gość Ernestyna 23
Jak miałeś tyle nieszczęśliwych przygód z kobietami, to się nie dziwię, ze jesteś wypaczony psychicznie. Pierwsza rzecz, którą musisz załatwić to WIZYTA U PSYCHOLOGA. Mam kumpla, który przypomina mi ( po tym, co tu piszesz) - Ciebie. Tez tak analizuje, kalkuluje. Ogólnie jest beznadziejny:o, ale to wynika z jakiejs traumy i słabej psychiki.

Gość skala barw
mam nadzieję, że nie nazbyt "sucha" wypowiedź wyszła ;) i pozdrawiam

Gość ggghh
to że dziewczyna cie potraktowala jak smiecia to nie znaczy, że ty masz teraz traktowac kobiety bez szacunku. ale widac jestes glupi i nic sie nie nauczyles. powielasz te same błędy co twoja byla, traktujesz ludzi, ktorzy ci ufają ( czyli te twoje dwie kobiety) jak smieci i jeszcze porownujesz je ze sobą. widac ze jestes glupi i mogę już tylko pomodlic sie do Boga o rozum dla Ciebie :(

Gość a moim zdaniem...
powrot to jakiejkolwiek dziewczyny bylbym wielkim blede !! Po co wracac skoro bedziesz ja zdardzac - a RACZEJ tak bedzie?? Znajdz sobie jeszcze obcje C najlepiej w Burdelu - opcja awaryjna w razie klutni

Gość Ernestyna 23
Nie chciałabym, zeby jakis koleś tak mnie podsumowywał na jakimkolwiek forum :o, ba w ogóle nie chciałabym, zeby w taki sposób o mnie myslał. Znam takich ludzi, którzy kalkuluja, analizują, krytykują , a w środku chowa się skrzywdzone, wrazliwe dziecko. Powracają nierozwiązane problemy z przeszłości.

Gość Ernestyna 23
Moze nie najeżdzajmy tak na niego. Facet skrzywiony psychicznie i tyle. Nie tylko on ma takie problemy, prawie każdy ma coś w sobie "skrzywionego". Jednak troszkę przykro czyta się takie rzeczy :( . Przykre jest to.., ze drugą osobe traktuje się jak przedmiot. Normalnie mógłbyś te dziewczyny wystawić na allegro:o

Gość Ernestyna 23
Dobrze, ze tego nie ukrywasz :), ale postaraj się coś z tym zrobić. Inaczej nigdy nie będziesz szczęsliwy i skrzywdzisz wielu ludzi, albo będziesz spotykał kobiety podobne do siebie i nie stworzycie udanego związku :o

Ernestyna23: Nie przesadzajmy, moze tak wychodzi z tego co napisałem ale naprawde nigdy żadnej nie traktowałem przedmiotowo, zawsze byłem szczery, przedstawiałem jak wyglada sytuacja a decyzje dziewczyn zależały już tylko od nich.

Gość ggghh
zresztą to z kim się zadajesz świadczy o tobie. skoro te kobiety zadaja sie z takim palantem, pewnie same też sa idiotkami 🖐️

Gość skala barw
odpocznij - na początek weź długi urlop i jedź sam (lub w męskim gronie) np. na safari :) albo koleją transyberyjską... albo peru.. byle daleko, męcząco i intensywnie, hej tak radze Ja ;)