Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość editka06

Prezerwatywy skuteczne czy nie?

Polecane posty

Gość editka06

Interesuje mnie co sądzicie o tym - czy jeżeli używałam dobrych prezerwatyw zakupionych w aptece, nie pękła i nie sunęla sie to czy możłiwe ze zaszlam w ciaze? Okres spooznia sie juz tydzien. Dodam ze mam nieregularne okresy - mam zaburzenia hormonalne i oba jajniki policystyczne. Odpiszcie co o tym sądzicie?

Gość bardzo mierne szanse
a leczysz te zaburzenia może hormony by pomogły? przy okazji to dobra antykoncepcja

swojego czasu ponad rok uzywalam prezerwatyw i niegdy sie nic zlego nie stalo, uwazam ze sa dobrym srodkiem antykoncepcji. A co do Twoich chorob powinnas koniecznie sie leczyc...nie sadze aby mozliwa byla wpadka;) jesli o to chodzi

ze swojego doświadczenia wiem że dobrymi prezerwatywami są \"DUREX\" elite :) te są w miare cienkie i nie zdarzyło mi się żeby nam jakaś pękła :) tylko że są drogawe, ale pomyśl że dziecko jest droższe niż gumki :D

jak się boisz to dla świętego spokoju zrób test ciążowy ale zapewniam cię ze nie jesteś w ciąży :) ja też tak miałam że mi się spóźniał okres :) ale to przez stres bo on też tu gra bardzo dużą rolę