Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowałam już

Psychicznie nie wytrzymuje ze swoim facetem

Polecane posty

Gość zwariowałam już

nie wiem, może on ma racje bo ja juz nie wiem kim jestem....ale nie potrafie sprostac jego wymaganiom:(stram si ebardzo ale mi nie wychodzi:( nie moge schudnąc, waze 58 kg przy wzroscie 168 i nikt nie mówi ze jestem gruba a raczej ze normalna i zgrabna ale dla niego to za duzo :( nie potrafie sie ubierac seksownie tak jak jemu sie podoba...no nie potrafie , nie wyglądam jak lalka i nic na to nie poradze:( lubie sie ubierac ładnie, modnie ale raczej spokojnie, czasami lubie zaszalec i cos załozyc fajnego ale nie ciągle bo nie lubie gdy sie na mnie faceci gapią a on chodzi jak paw dumny jaka to ma zdobycz:(lubie spore dekolty bo mam ładny biust ale bez przesady nie moge miec wszystkich takich bluzek!! wszystko mu zle, wczoraj bylismy na kolacji i szła po drodze fajna opalona dziewczyna ( ja mam raczej jasna cere) w białych spodenkach i tunice brazowej na ramiączkach z duzym dekoltem ( zeby było smieszniej ja tez miałam białe spodnie tyle ze czarna bluzke z dekoltem) a on zaraz popatrz jaka extra laska czemy ty tak sie nie starasz wyglądac:(jak powiedziałam ze mnie nie stac tyle ciuchów kupowac to mnie wysmiał ze mam zarobic wiecej:(powiedziałam ze najpierw musze zdobyc wykształcenie a tamta laska jakos nie wyglądała na studiującą, ja studiuje zaocznie i sporo kasy idzie na czesne i nie moge ciągle tylko ładowac w wygląd!! zresztą to dla mnie puste bo jest wiele innych rzeczy to on mówi ze mam tyle zarabiac zeby mi na wszystko starczyło....ciągle mówi, ze nie mam gustu ( tylko od niego to słysze) wiec powiedziałam, zeby mi kupił cos skoro uwaza ze ja sie zle ubieram to mnie wysiał i powiedział, ze nie ma mnie wpisanej w dowodzie wiec nie musi mi nic kupowac a to ja sie mam starac:( ciągle mi ubliza...w łózku tak samo i mi sie juz dla niego nie chce starac bo czuje sie zle:( nie przytuli , nie pocieszy, ciągle powtarza ze zycie to układ i biznes i musze byc twarda:(wyjechał na kilka dni nad morze....oczywisce beze mnie bo to delegacja i pisze mi smsa jakie tu ją swietne laski, zaraz sobie jakąs wyrwe:( wie ze mnie to boli:(mam dosyc i nie wyrabiam juz tego napięcia, tego bycia ciągle idealną i chocbym sie bardzo starała zawsze cos mu nie pasuje:(

Gość zalosni jestescie
boze dziewczyno przeciez to mega dupek i na pewno tam nad morzem chodzi do lozka z jakimis laskami bym go wypierdilila za drzwi jak tylko by wrocil znad morza niech sobie wezmie gumowa lale do dmuchania, szanuj sie dziewczyno bo jestes dla niego tylko szmata do ruchania ostro? tak tylko mozna ci przetlumaczyc prawde jak poderwie jakas barbie to cie rzuci , zobaczysz bo on musi miec lachona przy sobie

Gość ALINKA70
RZUĆ DRANIA W CHOLERĘ! :-O I TO SZYBKO...

Po pierwsze powiedz o tym wszystkim facetowi. Nie pozwalaj mu przerywać, spokojnie, nawet z wyrzutami powiedz mu, co Cię najbardziej boli i przeszkadza. Jeżeli nic z tym nie zrobi, a gorzej - wyśmieje - to zostaw go. Ta pierwsza wersja jest dla Ciebie tylko, jeśli bardzo bardzo go kochasz. A tak serio, to zastanów się nad sensem tego związku, skoro czujesz się w nim tak a nie inaczej. Twojemu :facetowi: coś się popierdoliło, bo związek polega na partnerstwie, a do tego potrzeba starań dwóch ludzi, nie jednego tylko. Ech :o

Gość zwariowałam już
przy nim na poczatku czyłam sie dobrze bo wiedziałam, ze sie mu podobam...czasami cos zasugerował albo pochalił jak ubrałam sie na serio bardzo ładnie jak gdzies szlismy ale teraz to jest koszmar:( mówi ze nie bedziemy nigdzie wychodzic bo ja sie nie potrafie gustownie ubrac:( paranoja jakas chyba....ale ja juz nie wiem bo wpadłam w straszne kompleksy i juz zaczynam myslec tak jak on mi wmawia, ze poprostu sie mało staram i ze jestem do niczego:( w łózku byłam zasze otwarta na propozycje ale teraz czuje strach i zero mojej inicjatywy bo nie wiem czy czasami w pewnym momencie mnie nie wysmieje albo nie bedzie krytykował to wole nic nie robic ale to tez zle:(

Gość gbwoeiu
a weź ty go kopnij w dupę i powiedz niech się sam postara nie obsrać majtek jak będzie leciał!!! olej go dziewczyno!!! znajdź sobie takiego który cię pokocha taką jaką jesteś!!! a z tego co widze jesteś spoko babka!!!

Gość zalosni jestescie
tylko, ze ona nie rzuci..... ona wierzy, ze on ja kocha a ja wiem, ze za jakis czas zawitasz tu na forum i bedziesz sie zalila ze cie rzucil dla lachona z duzym dupskiem i mega cycami

Gość to prowokacja....
nie wierze, zeby to byla prawda... Nie wierze, ze rozsadna kobieta moglaby z kims takim byc :D

Gość o bożeee
Dziewczyno zostaw go i nie ogladaj sie za siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zalosni jestescie
to proste, on pragnie abys tak sie ubierala aby kazdemu facetowi stawal na widok ciebie chce miec pusta idiotke przy swoim boku , ktory swoim wygladem krzyczy: przeleccie mnie nie widzisz ze to huj do mega potegi? na pewno cie tam zdradza! siedzi tam nad morzem i oblizuje sie na widok co wiekszych cyckow i dupy

Gość zwariowałam już
powiedział ze skoro ja sie nie staram to on tez nie bedzie bo związek to układ i dostaje sie tyle ile sie da... mam na serio dosyc i wole juz do konca zycia byc sama:(

Gość zalosni jestescie
a ja wierze bo coraz wiecej jest lasek ktore daja soba pomiatac byle tylko byc z kims !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pookl
to sadysta, i na pewno nic do Ciebie nie czuje.

Gość zalosni jestescie
on do nikogo nic nie poczuje, on musi miec lachociaga przy swoim boku, z wygladu i zachowania

Gość szefowa prezesa
Jeśli to prawda, a nie marna prowokacja (bo aż mi trudno uwierzyć, że mozna aż tak nie miec szacunku do siebie samej) to sorry, ale fakt, że z nim jestes sprawia ze jestes w moich oczach TOTALNIE żałosna...:O Zastanow sie nad swoim zyciem dziewczyno...

Gość zalosni jestescie
ps na pewno stuka tam inne panienki, na bank:):) Nad morzem latwo o takie baby, napalone idiotki

Gość zwariowałam już
kocham ale nie mam juz siły do niego:( ale to racja ze on chce miec dziewczyne, na której widok wszyscy faceci by sie slinili a on chodziłby dumny.....tak mi powiedział, moze nie tymi słowy ale o to chodziło:(ale nie chce głupiej...przynajmniej tak mi sie wydaje bo przynajmniej nic nie mówi na moje studia i raczej powtarza, ze teraz mgr to mało....ale nie rozumie, ze ja nie zarabiam jeszcze kroci i sporo wydaje na te studia :(

To dziewczyno! ODEJDŹ OD NIEGO! I to teraz! Masz okazję! Jest daleko, to teraz go pierdol - jak przyjedzie to się nie kontaktuj, jak będzie chciał kontaktu - to go olej, a jak będzie chciał seksu to mu powiedz, żeby mu obciągnęła jakiś opalony kasiasty lachociąg z ulicy!!! :o kurwa, bo aż się zdenerwowałam..

Gość ajapowiemtylkotyle
nie wiem kto jest głupszy Ty czy on :o zostaw frajera, a najlepiej wyslij mu sms, ze poznalas kogos kto ma wiekszego, i niech sobie wyrywa laski na swoj mini splawik :P

Gość zalosni jestescie
Nie rozumiecie skad sie to wszystko bierze!!! Coraz wiecej glupich lasek, ktore dadza soba pomiatac aby tylko miec faceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest teraz trendy byc z kims bo jak jestes sam/a to kazdy uwaza cie za dziwaka !!!!

Gość wkurzona23
olej gnoja- tylko tyle ci powiem

Gość zalosni jestescie
ALE CHOCIAZ KAZDY JEJ PISZE PRAWDE TO ON PRZYJEDZIE I POJDA RAZEM DO LOZKA a potem jej powie, ze zle wyglada i powinna nosickrotsze mini:P a moze i da jej w twarz niedlugo? znam juz scenariusz! zdradzi ja na bank!

Gość zwariowałam już
dzięki za pocieszenie:( nie mam ochoty go widziec ani słyszec wiec od wczoraj nie odbiram telefonu:(

Gość pookl
kobieta potrzebuje adoracji, musi czuć, ze sie podoba. Mój też lubi jak dobrze wyglądam, ale dla niego jestem piekna nawet rano po przebudzeniu (po 15 latach razem) Masz szczęście że to początek związku, jestes młoda. To toksyczny związek

Gość zwariowałam już
dlaczego uwazacie, ze zaraz da mi w twarz??? :(

Gość zalosni jestescie
Powiem ci szczerze, ze pisemy do ciebie ostro bo musisz zauwazyc, ze on toba pomiata!!!! Ja jestem pewna , z eon wroci i bedziecie znowu razem. Jezeli znajdziesz w sobie tyle odwagi to wejdziesz tu kiedys na forum pod tym samym nickiem i napiszesz nam, ze cie zdradzil albo pobil.

Gość zwariowałam już
ale jakie pobił??? az taki nie jest

Dlatego ze nie kocha cie taka jak ajestes, nie szanuje ciebie jest zwykłym tepym troglodyta z przerosnietym ego!!! Mozesz mu powiedziec ode mnie jedno: spierdalaj! :D za zamknac za nim drzwi!!!! Zaslugujesz na kogos kto Cie doceni, zrozumie, zaakceptuje i pokocha chocbys miala tluste wlosy i mega gluta w nosie:D Warto, dziewczyno, walcz o siebie :)

Gość zalosni jestescie
zrozum ze jak on ci juz mowi takie rzeczy lub wysyla takie esemesy to w koncu moze zrobic ci krzywde to jest chory czlowiek nie uderzy cie? to cie zdradzi! zdradzi cie zobaczysz lub juz to robi teraz a wiesz czemu? bo on nie szanuje kobiet i jedynym jego marzeniem jest silikonowa debilka u jego boku aby dobra byla w lozku i kazdy facet slinil sie jak ja zobaczy z nim a ty nie pasujesz mu do jego wizji mozesz takze zmienic swoj image i zamienic sie w wampa oraz przywitac go seksownie oblizujac wargiii na pewno bedzie happy:) ale potem pewnie stwierdzi, ze powinnas wiecej silikonu wpuscic w usta albo wymodelowac posladki:P masz dwie opcje: albo odejsc i nie robic juz z siebie ofiary losu i potorocza lub zmienic image i spasc na dno :)