Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violettt

ginekolog a okres

Polecane posty

Gość violettt

w sobote dostane okres a jestem umowiona do ginekologa. ktoras z was byla podczas miesiaczki u ginekologa? jak wyglada badanie?? jak mam sie rozebrac i dojsc na fotel?:)

Gość Beznikowa
Lepiej zrezygnować , chyba ze naprwdę to coś pilnego. najlepiej zadzwoń do gabinetu i zapytak

Gość violettt
no wlasnie koniecznie musze isc w ta sobote:/

Gość 18nastka
ja bylam u gin jak maialm okres. badanie wyglada normalnie;) lekarz mnie bardzo milo przyjal, powiedzial ze jak cos sie pobrudzi to sie przeciez posprzata, na fotelu pod pupe podlozyl mi recznik papaierowy takze jak cos kalpalo to na recznik, gdy robil mi usg to tez recznik papierowy podlozyl i bylo ok nic sie nie mart mozesz spokojnie isc!

Gość violettt
up up

Gość 18nastka
moim zdaniem mozesz smialo isc! owsze jest to troche krepujace ale jak musisz to idz! nie przejmuj sie lekarze sa przyzwyczajeni! najwyzej uprzedz go/ja ze masz okres. pozdrawiam ;]

Gość 18nastka
aha rozbierz sie normalnie;] podmyj sie i zwyczajnie przejdz do fotela, a jesli masz obfite krwawienie to mozesz np przytrzymac sobie chusteczke przy kasi

Gość jakkkie
ale czego ty sie boisz? mas ztakie okresy ze w ciagu tych kilkunastu minut cos ci wypłynie akurat? ja moge podczas okresu siedziec kilka godzin golo i nic nie wyplywa bez przesady