Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amant małych dziewczyn

Czy ja jestem jakimś fetyszystą bo podobają mi się niskie dziewczyny?

Polecane posty

Mam 193cm, wszyscy oczekują odemnie równie "wybiegowej" partnerki... a mi sie podobają niziutkie :-) Uwielbiam filigranowe kobietki poniżej 160cm- taka dziewczyna niezwykle odziaływuje na instynkt opiekuńczy, a ja niepowiem żeby mi się to nie podobało :-D Hmmmm, jest w tym coś dziwnego?

no wkoncu:) bo wszyscy mowia ze kobietki ponizej 160 to karly:/

A niech mówią że karły- tym więcej dla mnie będzie :-P :-P :-P Ale tak poważnie mówiąc wy naprawde piekne jesteście i niewiem jak mógłbym się związać z jakąś koszykarką :-o bleeeeee

a mowia ze ponoc wysokie najpiekniejsze:D a tu inaczej mowisz:) punkt dla nas;)

Gość hehehehehehehehehehehhhhhhhhhh
to Ty jakiś zakompleksiony musisz być skoro w tobie tylko takie zakopmleksione karły wywołują instynkt oiekuńczy ... hahahahaha

Wiesz, odpowiem ci tak, podobno facet do pełni szczęścia potrzebuje Żony, matki dla swojego dziecka i kochanki Dla facetów jesteście tym ostatnim punktem- celem do ślinienia się I musze cie zmartwić, ślinią się nie dlatego bo naprawde im się podobacie ale masy zdebilniałych samców zostało tak zaprogramowane przez mas-media (vel fashion.tv) że aby podnieść swój prestiż wśród innych samców musi mieć własnie takie wysokie, chude coś :-o Jesteś inczym innym jak nowy samochód, podnosisz, podnosisz wartość swojego właściela w oczach innych ale i tak cie wymieni na inny model A malutkie są do kochania i to onich myśle marzy większość mężczyzn :-D :-D :-D

:-D

pocieszajcie się dalej, jakby karły nie miały kompleksu wzrostu to nie brały by sobie baaardzo wysokich mężczyzn aby ich dzieci później były wyższe i szczęsliwsze :P

ja ogolnie nie rozumiem czemu ludzie maja cos do niskich osob... My niziutkie nic nie poradzimy ze jestesmy takiego wzrostu.Takie nas juz stworzyla natura. i wiecie co... dobrze mi z takim wzrostem:P

po raz drugi mowie: nie wiesz chyba jak wyglada karzel...

Gość Hej ja
kiedys miałam bardzo wysokiego faceta chyba z 190 a ja 158 i bardzo mi było z nim dobrze czułam sie taka odrobinka przy nim a on otulał mnie całym soba był bardzo opiekuńczy i to ze był taki duży w stosunku do mnie dawało mi wielkie poczucie bezpieczeństwa -niestety to było dawno i nasze drogi sie rozeszły ale wspominam go wspaniale .Nie podobaja mi sie pary ,gdzie on i ona są równi albo prawie równi wzrostem .Ale to moje zdanie i niech tak zostanie haha

Jakby baaardzo wysokie kobiety miały takie powodzenie o jakim piszesz, to nie brałyby by sobie kurdupli którzy sięgają wam do brody...

prztykto mi amant ale takich sobie nie biorą :) chyba ślepy jesteś

To ty chyba jesteś za przeproszeniem ślepa , co druga para którą mijam na ulicy z wysoką dziewczyną zawiera w swoim składzie również kurdupla A poza tym mam kilka znajomych-żyraf i wiem że mają problem ze znalezieniem wysokich chłopaków BO TACY POPROSTU NA WAS NIE LECĄ, ale w kurduplach zawsze możecie przebierać :-D

Gość A mi się coś wydaje
że ten "amant małych dziewczynek" to tak naprawde mała dziewczynka która potrzebuje narobić sobie reklamy w internecie :-D :-D :-D

Gość hmmmm.........
....nie wiem, ale ja też jakoś ostatnio widuje dużo par gdzie ona wyższa niż on.... niski mężczyzna to zazwyczaj zakompleksiony mężczyzna. to niewysocy i nadpobudliwi mężczyźni najgłośniej krzyczą o dużych biustach i długich nogach.... ...a Ci wysocy i pewni siebie po cichu wybierają drobne kobiety. niskie i szczupłe - filigranowe. bo przecież nie o niską i otyłą tu chodzi :)

chciałbym taką sięgającą mi do pasa, myślę, że mogłaby na stojaco mi robić dobrze, to taki mój drugi fetysz:-)

\"..a Ci wysocy i pewni siebie po cichu wybierają drobne kobiety. niskie i szczupłe \" a nie odwrotnie? niskie dziewczyny odrzucają niskich chłopaków dlatego muszą oni kierować swoją uwagę w stronę średnich albo wysokich ale te z kolei też odrzucają niskich, przez co u niskich rodzą się kompleksy na punkcie wzrostu pamiętajcie o jednym: NISCY CHŁOPACY NIE RODZĄ SIĘ Z KOMPLEKSEM WZROSTU. KOMPLEKS WZROSTU POJAWIA SIĘ W OKRESIE DOJRZEWANIA KIEDY NISCY CHŁOPACY PRZEZ CAŁY CZAS SĄ PRZEKONYWANI PRZEZ DZIEWCZYNY ŻE SĄ DO NICZEGO WŁAŚNIE Z POWODU ICH NISKIEGO WZROSTU.

Gość a ja to bym chciała
byc wyższa i koniec. Nie będe się oszukiwac sama przed soba i już. 😭

Gość Igusia...
A gdzie jest problem? No super, facet lubisz niskie i niech tak zostanie. Weź sobie małą żoną i wysoką kochankę dla prestiżu. Inny lubi wysokie, będzie miał żonę i kochankę ... dwa w jednym. Piszę już chyba z upału bo topik równie durny jak o dużym czy małym biuście. A swoją drogą interesujące. Jeżeli lubisz małe i piszesz, że jesteś fetyszystą to czyżbyś to podświadomie odbierał jako niezbyt normalne? ;)

Ja mam 161cm i jestem dla mojego mężczyzn (187cm) ponoć bardzo prestiżowa. Zauważyłam że lubi się ze mną pokazywać, zajmuje się mną w towarzystwie itp. Jak ktoś wyżej napisał - bardzo duże znaczenie przy każdym wzroście ma proporcjonalność sylwetki. Niestety niższe osoby mają częściej gorsze proporcje niż wysokie. Jednak wysocy i nie proporcjonalni też są ;) tzw. wybity pech ;) ;) ;) ale to są już kwestie naszej kochanej genetyki...

Gość a ja mam 153 cm

Gość Igusia...
Lucca nie łapiesz się do niskich . Miało być poniżej 160.

Własnie według norm unijnych które oprócz wielkośći ogórka regulujś że dziewczyna powyżej 160 jest średnio-niska, a nie niska :-D Lucca > co to jest ten "wybity pech"? :-P

Gość Niska dziewczyna
Nie pozostaje mi się tylko zgodzić z amantem A wysokie niech dalej sobie żyją w przeświadczeniu o swoim "powodzeniu" 🖐️