Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede ładniejsza ot co

co mogę zrobić by wypieknieć w 20 dni

Polecane posty

Gość bede ładniejsza ot co

zaznaczam ze nie mam ani 1zł w portfelu :classic_cool: może macie jakieś domowe sposoby ;-) by upiększyć ciało , włosy itd ?

1. Lekko przyciemnij bądź rozjaśnij włoski, szałwią, korą dębu albo rumiankiem, mają wówczas ładny połysk 2. Co dwa dni rób sobie maseczkę na twarzy 3. Zrób manicure i pedicure 4. Opal się ( przecież jest słoneczko) 5. Wypielęgnuj każdą część ciała dokładnie 6. Połóż rumianek, świetlik na powieki 7. Używaj olejku rycynowego na brwi i rzęsy 8. Przejdź na dietę oczyszczającą dwa tygodnie, warzywno - owocową, tryska się po niej zdrowiem, naprawdę polecam! 9. Pij dużo wody, skóra nabierze na gładkości 10. Myj ząbki po każdym jedzeniu, trochę przejaśnieją 11.Podetnij końcówki włosków i ładnie je układaj 12. Jak masz drobne wypryski na twarzy mogę Ci doradzić jak naturalnie się ich pozbyć 13. ... albo jakiś inne niedoskonałości twarzy 14. Poczytaj w intwernecie o trikach makijarzowych 15. Pielęgnuj usta, masuj szczoreczką do zębów, pokremuj raz dziennie przynajmniej, wydawać się będą pełniejsze ... I TO CHYBA WSZYSTKO, JAK MI SIĘ PRZYPOMNI TO DOPOWIEM, JAK COŚ TO PYTAJ :p MAM NADZIEJĘ, ŻE POMOGŁAM!! :)

przepraszam na co kase ? :O przecież za słonce nic nie płacisz! rumianek = herbate masz w domu, olejek rycynowy napewno też masz ..... TO WSZYSTO SĄ PODSTAWOWE RZECZY ;/ ;/