Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorelaj

Niestety, Niestety.. wszyscy po 30stce- przeczytajcie.

Polecane posty

Gość lorelaj

Byłam dzis na basenie. jestem po 30stce, szczupła, ogolnie niemam sie czego wstydzic.. Ale... Siedze sobioe a tu jakas stara baba mówi mi cześć... Patrze, a to moja kolezanka z klasy... Tragic. Kolega z klasy młodszej... 30 lat. Obwisły brzuch, gruby tyłek.. Spanikowałam. Kochani, nie jestesmy już młodzi.. Widac to po naszych ciałach. Nawet najabardziej zadbana 30 stka to już niestety nie to.. Z żalem zawiadamiam.

Gość latex
I prawidłowe obserwacje poczyniłaś bu hhahahhahahahhaha

a co, liczyłaś na to, że będziesz miała 20 lat aż do 80-tki? :D

Gość lorelaj
po prstu mówię ze jest duża róznica między kobieta po 30 a taka np 25 lat.. Niby kilka lat róznicy a czas robi swoje. Nie rozumiem skąd te smiechy i drwiny... Każdego to czeka.

Gość jestem córką mojej matki
No to coś na pocieszenie.:) Moja matka ma 55 lat, a jest szczyplutka, zero cellulitu, zero fałdek, zero brzuszka. Ciało ma świetne, choć, wiadomo, dzieniegdzie skóra już obwisła, ale nie rzuca się to w oczy zbytnio. Śmiesznie to może zabrzmi, ale zazdroszczę jej tej świetnej figury.

Gość Annnnna
no wlasnie... kazdego czeka - to po cholere taki "uswiadamiajacy" topik? :P

podobno do 25 roku życia kobieta wygląda jak Bozia dała, a potem to już na tyle, na ile zapracuje :) Jasne, że to uproszczenie, można strasznie się zapuścić mając 17 lat, ale ogólnie rzecz biorąc, to jest w tym trochę prawdy.

Gość lorelaj
to po prostu refelksja.. Poszłam na ten basen, bo nigdy sie nie zastanawialam nad tym jak wygladam, raczej jestem na luzie... Ale jak popatrzyłam na równolatków to poczułam sie niepewnie... po prostu, tyle.

lorelaj- kobiety po 30 to jeszcze poł biedy, chociaż jak utożsamią się z wzorem \"Matki Polki\" to też nie za fajnie. Ale popatrz na facetów w tym wieku. Niby młodzi a co 2 wygląda gorzej niż jego ojciec. Co za koszmar:(

Gość lorelaj
no własnie, faceci to tragedia.... przykro to pisac.

lorelaj, ja też co jakiś czas wpadam na kogoś z dawno nie widzianych znajomych i czasem przeżywam szok, zwłaszcza jeżeli jest to osoba młodsza ode mnie o parę lat, a wygląda jak... hmmm... własna matka czy stary Bawarczyk z pocztówki z Oktoberfest, w przypadku facetów. Wtedy lecę w domu do lustra i sprawdzam w panice, czy ja też tak wyglądam :D :D A mąż i syn ryczą ze śmiechu... To normalne.

Gość ja tam znam niezłe lasencje
po 30 zreszta sama jestem zgrabna moze dlatego ze zawsze bylam szczupła tu duzo zalezy od genów

Gość p. Justynkaaaa
Ale zauważyłam, że więcej singielek po 30. ma ładną figurę niż męzatek w ich wieku. :)

p.Justynkaaa - no to akurat nic dziwnego. Po urodzeniu dziecka coś się jednak zmienia w wyglądzie:).

Gość bylam bylam 123
ja mam 30 lat....dzis tez bylam caly dzien na basenie...ogolnie nie mam sobie nic do zarzucenia,super figurka,zreszta od zawsze dbam o siebie ,nie pale...wchodze na basen ,pytam o cene biletu a pani w kasie pyta czy skonczylam 18 lat ,bo jak nie to bilet 3,50:) a potem natknelam sie na kolezanke z lat szkolnych...tragedia...wyglada na 40 lat,gruba,nogi jak 2 klody,zaniedbana...kurcze..jak mozna tak sie zapuscic?

Gość bylam bylam 123
ja tez mam 30 lat i bylam dzis na basenie...tez widzialam znajoma z dawnych lat i ...tragedia...opasle cielsko,nogi jak klody,wyglada na 40 lat....ja tez wiele w zyciu przeszlam ,ale wygladam fajnie,mam fladna figurke,nie pale,podobam sie...nawet pani p[rzy kasie zapytala czy skonczylam 18 lat,bo jak nie to chciala mi sprzedac bilet uczniowski:)

Gość bylam bylam 123
sorki,myslalam ze tamten tekst "nie zapisal sie"

Gość p. Justynkaaaa
Oczywiście, że ciąża nie wpływa pozytywnie na sylwetkę kobiety. Ale do dziś nie każda kobieta wie, że podczas ciąży niekoniecznie trzeba jeść za dwóch.:)